HVAD SKAL MAN BRUGE SINE LOTTO-MILLIONER TIL?

Hvad stiller man op med sine millioner, hvis man ikke vil betale opbevaringsrenter til banken. Et meget stort og meget tung pengeskab i privaten kunne være en gratis mulighed.

I LØRDAGS VAR der ikke mindre end fire danskere, som nu skal til at klø sig i håret. De fire vandt nemlig tilsammen 48 millioner hos Danske Spil. Og hvad stiller man op med så mange penge i en tid, hvor der ikke er meget sjov ved at rejse ud i verden og nyde livet. Restauranter og cafeer er lukket næsten over alt – undtagen i Sverige, men hvem har lyst til at slå sig løs i vores stive broderland? Nej, vel!

Placerer man pengene på sin bankkonto, er der ingen rentetilskrivning, men til gengæld en afgift på 0,6% af beløb over 100.000 eller 250.000 kroner, alt efter hvilken bank man benytter. Men man kan jo altid købe et stort hus med havudsigt eller to-tre styk Lamborghini Murciélago’er.

LYKKEN FINDES PÅ FREDERIKSBERG OG I GRENÅ

En Frederiksberg-borger havde via sin mobil købt 10 Lotto-rækker. Det udløste en gevinst på intet mindre end 20.000.000 skattefri kroner.

I den anden ende af landet havde en østjyde købt en Lotto-kupon med to rækker Joker hos SPAR i Grenå. En af rækkerne havde de rigtige syv vindertal, og dermed blev den satsede 10-krone forvandlet til intet mindre end 25.952.258 millioner kroner. Også skattefrit!

Johan her fra Gudhjem [og Esbjerg] mener, at spil blot er skat på fattigfolk. Hmmm … jeg tror ikke, at ugens vindere vil give ham ret.

Udover de to multi-millionær-vindere, er der selvfølgelig som vanligt også fundet to vindere af millionærgarantien, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige. Begge vindere har i denne omgang spillet med gennem to af Danske Spils 4.400 forhandlere. Den ene købte sin vinderkupon hos Kvickly i Svendborg City, mens den anden købte sin hos Extra i Sæby.

Endnu en gang sprang der ingen millionær-bomber på Bornholm