DIN BLOGGERS KOMMENTAR: HVAD STILLER EUROPA OP MED DE UTILPASSEDE?

DER ER OFTE DÅRLIGE NYHEDER om indvandrer og flygtninge. Men oftest bliver de tiet ihjel af den politisk korrekte medieverden. Men nogle aktuelle sager har dog alligevel nået nogle af de de danske medier, fx tv2.dk:

1/7 2021 13:52: Stenkast mod studentervogn i Aalborg – politiet efterlyser vidner … 19-årig student blev ramt i panden af en sten … to drenge, som stod ved busstoppestedet rakte en fuck-finger til studentervognen … drengene beskrives som 15-20-årige med mørk hud.

29/6 14:28: Studentervogne angrebet med æg – måtte flygte ud af boligområde Lune Tollund Bauer nåede at se, at det var en gruppe drenge, der stod bag kastene … Lyngby Handelsskole var kun et par stop inde i deres studenterkørsel, da de blev angrebet med æg i Værebroparken i Bagsværd … Københavns Vestegns Politi har fået syv anmeldelser, men som de udtaler: Problemet er formentlig langt større … i weekenden blev der kastet æg og kanonslag efter studentervogne, og i en sag blev der smidt cykler ud på vejen foran en vogn.

JUSTITSMINISTEREN VED IKKE HVEM VOLDSMÆNDENE ER

I dag er seks vognmænd, der kører studenterkørsel, trådt frem. De fortæller, at det altid er indvandrere, der angriber studentervogne med æg, bomberør, kanonslag og sten. De fortæller videre, at der et sted var bygget barrikader over vejen, så studentervognene ikke kunne komme ud. Et sted blev der kastet med en væske, så en student måtte på skadestuen. Det måtte en anden også, da han blev ramt af en sten i panden. Justitsminister Nick Hækkerup kommenterede overfaldene på denne kryptiske måde: “Hvem er de mennesker, der kan finde på, at kaste æg og kanonslag efter studenterne på den dag, de har set frem til i tre år? “ Man må håbe, at disse vognmænd ringer til Nick og fortæller ham, hvem gerningsmændene er.

DR er den mest politisk korrekte tv-station i Danmark. De omtaler sjælden eller aldrig kriminelle episoder, hvor indvandrere eller flygtninge er involveret. Således omtalte de heller ikke volden mod studenterne – hverken i deres nyhedsudsendelse eller på dr.dk.

IFØLGE DEN KORTE AVIS

DEN KORTE AVIS, som redigeres og skrives af  journalisten Ralf Pittelkow og hans hustru, den tidligere socialminister og indenrigsminister i en socialdemokratisk ledet regering og velfærdsminister i regeringen Anders Fogh Rasmussen, Karen Jespersen, er en net-avis, som halvdelen af Danmarks befolkning ikke bryder sig om. Avisen skriver nemlig for det meste om den lange række af kriminelle handlinger, der udøves af indvandrere og flygtninge rundt om i Danmark og det øvrige Europa:

24/6/2021: 22-årig åbnede døren til sin lejlighed for en iraner og en iraker – lidt efter lå han blødende på gulvet … de to 23-årige mænd er afviste asylansøgere, som tidligere dømt for vold. Nu skal de seks måneder i fængsel og udvises herefter af Danmark. Men kan komme tilbage om seks år, hvis de altså overhovedet har lyst til at rejse hjem.

26.6.2021: Lastbilchauffør åbnede døren for at tale med to østafrikanske mænd – så blev han groft overfaldet … Overfaldet skete på Jettesvej i Brabrand i det indvandrertætte Aarhus Vest. De er begge 20-25 år gamle og talte dansk, og er stadig efterlyst.

12. juni 2021: Migranter forvandler smuk italiensk plads til kaos af vold og hærværk. En video viser angiveligt voldelige migranter i Milano i Italien, der går løs på de mennesker, der opholder sig på pladsen.

26. juni 2021: Video: Mand kæmper mod somalisk knivdræber. En knivbevæbnet immigrant løber barfodet rundt i den tyske by Würzburg, dræber tre og sårer adskillige andre, mens han råber ’Allahu Akbar’.

27. juni 2021: Betjent i indvandrertæt by bryder grædende sammen på TV – politi magtesløse over for vold og afpresning. Det drejer sig om Ulf Broström, som er integrationsbetjent i Göteborg. Han mener, at problemerne nu er så store, at politiet reelt har mistet kontrollen med dele af byen. Under tv-samtalen brød han til sidst samme for åben skærm, da han fortalte om de umulige tilstande, som siddende regeringer ikke vil røre med en ildtang.

Sammen Broström blev sidste år interviewet af Kristeligt Dagblad. Her udtalte han blandt andet om det voksende parallelsamfund i Sverige: Vi har kun ganske få år til at vende udviklingen.

NYHEDEN DER IKKE KUNNE UNDERTRYKKES

1. juni 2021: Nyt chok i Sverige: Politibetjent skudt og dræbt i indvandrertæt område i Göteborg … Der er oplysninger om et muligt signalement på gerningsmanden, men det har politiet besluttet ikke at oplyse om endnu … Politiets ledelse mener, at det var en fejl, at politimanden blev skudt. Derfor er det ikke så slemt. Det skulle have være en af dem, han talte med … hvorfra denne teori stammer oplyses ikke, men den svenske politiledelse er tidligere mange gange blevet beskyldt for at undertrykke de massive problemer, de har med de mange kriminelle indvandrere, som efterhånden styrer de større byer.

fter politimordet i Biskopsgården: “Jag har jobbat som polis i tolv år och sett att utvecklingen under de här tolv åren hela tiden har förvärrats.”

Et døgn senere kan BT.dk fortælle, at polisen nu har erkendt, at det var en direkte likvidering af den 33-årige politimand. Sverige er i chok og sorg, der blandt har udløst et minuts stilhed i hele landet til ære for den dræbte.

Indtil nu har alle politikerne holdt kæft. Ingen tør sige noget om motivet, som angiveligt skulle være en hilsen til de svenske myndigheder om at holde sig væk fra ’vores kvarter’. De kriminelle indvandre-bander, der har fået frit spil i de større svenske byer, ønsker ingen indblanding. De har deres eget samfund med egne love og egen kultur.

Om dette drab bliver dråben, der får bægeret til at flyde over vides ikke. Den tidligere borgerlige statsminister Frederik Reinfeldt fra Moderaterne og socialdemokratiske Löfven har jo indtil for nylig stædigt holdt på, at problemerne er sociale, og intet har at gøre med, at lovbryderne er muslimske indvandrere og flygtninge. Lige nu er den blandede svenske regering væltet af et mistillidsvotum fra blandt andet Venstre – pendant til danske Enhedslisten.

Hvis Löfven inden i morgen ikke kan skaffe sig et flertal på 175 mandater for at kunne  fortsætte, bliver der udskrevet valg. Hvor mange procent af stemmerne mon Sverigesdemokraterne får denne gang? Krimininaliteten i Sverige er under alle omstændigheder steget voldsomt og landet er efterhånden det mest lovløse land i Europa.

HVAD KAN POLITIKERNE STILLE OP?

De svenske socialdemokrater med Stefan Löfven i spidsen har som sagt i mange år nægtet, at der var nogen som helst problemer med de muslimske indvandrere i storbyerne. Af samme grund dannede han sidste år regering med en række små partier, som han var dybt uenige med, bare for at holde Sverigesdemokraterne ude for indflydelse, trods deres tilslutning på 19 %. Lige nu kæmper han for sit politiske liv.

Lad os lege at Sverigesdemokraterne får flertal ved næste valg. Hvad vil de stille op med den uhyggelige udvikling, der i disse år pågår i vores brofaste broderland? De internationale konventioner gør, at de ingenting kan gøre, men blot må se på, at landet brækker over og til sidste vil ende i en slags borgerkrig.

Der skal også være valg i Frankrig til næste år. Det sker i april. Men her er det faktisk forsent. Der er så mange utilpassede fremmede i landet, som man ikke ved, hvad man skal stille op med. Man kan ikke spærre dem inde. Man kan ikke sende dem hjem. Selv hvis Marie le Pen bliver præsident kan hun intet stille op mod den stigende islamisering af landet.

Under mit ophold i Paris efteråret 2019 patruljede franske bjerg-elitesoldater fire og fire i deres camouflerede uniformer, baretter og skudklare maskinpistoler rundt i de turistede områder i byen. En tryghedskabende foranstaltning, som jo slet ikke gav nogen tryghed … men hvad skulle Macron ellers stille op?

DEN MUSLIMSKE UNDERKASTELSE

Som den verdenskendte, franske forfatter Michel Houellebecq skriver i sin roman UNDERKASTELSEN fra 2015: ”… for at undgå at det højre-ekstremistiske parti Front Nationale kommer til magten, går de øvrige partier i koalition med Det Muslimske Broderskab og den karismatiske Mohammed Ben Abbes indsættes som landets nye præsident. Han indfører sharia-light, og efterhånden begynder det franske samfund at ændre sig. Kvinderne trækker sig fra arbejdsmarkedet, arbejdsløsheden falder markant, og de universitetsansatte konverterer til islam”.

Det politisk korrekte dagblad Politiken, mener at Houellebecq profeti er ”patetisk sort, sensationelt og underlødigt”.

ET MUSLIMSKE PARTI I DK

Under alle omstændigheder bliver det spændende at følge udviklingen – især i Sverige og i Frankrig … men også i Danmark. Hvornår kommer der et 100% muslimsk parti i Folketinget? Lige nu har vi blot De Nye Grønne med muslimske Sikandar Malik Siddique i spidsen. Han foreslog for nogen tid siden, at de muslimske helligdage skulle ligestilles med de danske. Så kunne muslimerne jo gå på arbejde påskedag, pinsedag og juleaften.

Et interessant udsagn fra en ’velintegreret dansker’.

Imens holder den europæiske befolkning vejret – mens politikerne hiver sig i håret.