I DAG LEGER JULEMÆNDENE MED KUGLERNE

Petanque-formand Lasse Falkenberg viser, hvordan påklædningen skal være under dagens jule-turnering – dog er det ikke nødvendigt, at petanque-kuglerne er udsyret med en nissehue. Foto©JørgenKoefoed.

DET DANSKE LANDSHOLD er på forsmædelig vis banket ud af VM i Qatar. Ærgerligt, men meget forståeligt. Det handlede for lidt om fodbold.

Så meget mere kan vi glæde os over, at ÅRETS JULE-PETANQUE kun handler om spillet – og selvfølgelig også lidt om præmierne … men her er ingen døde eller lemlæstede, da man i sin tid byggede de to petanque-baner i Gudhjem Downtown.

Konkurrencen starter i dag klokken 9:30. Otte er tilmeldt og kan KUN deltage, hvis de møder op med julenissehue – til nød en Tinka-hue. Vejret ser ud til at arte sig vel, så det bliver ikke nødvendigt også at iføre sig et stort, varmende julemandsskæg

Dagli’ Brugsen Gudhjem er i julehumør og har sponseret fine præmier. Flemming Nålen har yderligere sponseret en ædel flaske til vinderen.

Fodbold-nørder som føler sig hjemløse efter VM-fadæsen er velkommen til at overvære det nervepirrende spil om DEN STORE JULEMAND.