ALLEREDE I MORGEN KAN DU STEMME I GUDHJEM

Winni Grosbølls valgplakat UDEN NAVN, men blot med det socialdemokratiske A i en rød cirkel har vakt opsigt langt ind i den københavnske medie- og reklameverden. Det er aldrig set før, men som Winni så kækt erklærer: “Alle kender mig” – og det er jo rigtigt. Din Blogger udlægger det sådan, at hun ikke er en jeg-politiker som københavnske Mee Allerslev, men en vi-politiker, der lader partiet og dets politik komme før sit ego. Dette billede er ingen reklame for den socialdemokratiske spidskandidat, men nu var Winnis plakat tilfældigt blæst af en lygtepæl, som den socialdemokratiske(?)  finder, så har placeret i Jun-Ichi Inous skulptur ‘The Ancient’ som står foran Gudhjem Museum. Foto©JørgenKoefoed.

DET KAN VÆRE svært nok, at finde ud af, hvem man skal satse på, når kommunalvalget løber af stablen 21. november. Men det kan måske være endnu mere svært, at nå frem til stemmeurnerne i Østermarie på selve dagen. Hvornår går BAT-bus nr. 1 … og hvad nu, hvis det er regn- eller snevejr eller storm med orkan-styrke?

Det første problem må du klare selv, det andet kan du løse meget nemt ved at besøge Valgbussen. Den kommer til Gudhjem Havn tirsdag 7. november mellem kl. 13:00 og 14:00. Hvis du endnu ikke har modtaget et valgkort, skal du medbringe noget legitimation fx pas, kørekort eller sygesikringskort. Du behøver ikke at medbringe en nyspidset blyant. Sådan nogle har de i bussen, ligesom der plejer at være en skål med slik … og måske en kop kaffe. Så der er faktisk ikke længere nogen undskyldning for ikke at deltage i kampem om magten på vores lille grønne ø, hvor der er dobbelt så mange grise end mennesker.