IH, HVOR ER DET KOMMUNALT

Som den ene kvindelige ejer af de to parkerede biler sagde, da hun hentede bilen: Det er ret mærkeligt. Da jeg parkerede min bil her i går aftes holdt den lovligt, nu her til morgen holder den pludselig ulovligt. Foto©JørgenKoefoed.

SIDSTE ÅR besluttede kommunens Vej&Park-afdeling, at der skulle placeres to P-pladser lige på hjørnet, hvor Brøddegade drejer ned mod Løkkegade … lige op ad Hotel Gudhjem.

Enhver der så placeringen måtte gribe sig til hovedet. Hvordan kunne nogen dog beslutte, at foretage sådan trafikal katastrofe?

Det vanvittige i dette tiltag var tilsyneladende efterhånden sivet helt til tops i de højere kommunale hjernelag, for tidligt i går morges – dog  ikke om natten – blev to kommunalarbejdere sendt til Gudhjem for at overmale de hvide P-båse.

PS: Men når kommunen til næste år opdager, at det var en fejl at erstatte et smukt lindetræ med en primitiv neger-hytte med palmer i Vibegårds Runddel skal der mere end to kommunalarbejdere med en tjærekost til for at genoprette skaden.