ISLAMISTERNE VINDER FREM I EUROPA

Foto©BessiHamati/Pixabay.

Professor mso i socialvidenskab ved RUC – Kristian Østergaard – i sin klumme ’kiosken’ i Kristeligt Dagblad under rubrikken ’Er den islamiske dagsorden ved at vinde terræn?’ om de mange pro-palæstinensiske demonstrationer blandt andet i London, der hyldede og forherligede Hamas’ morderiske paraglidere med blandt andet disse citater:

Klimaaktivisten Greta Thunberg på Instagram: I dag strejker vi for Palæstina og Gaza.

Det franske dagblad Le Figaro i en leder, da hundredevis af muslimer samlede sig i Paris under brølet ”Allahu akbar”: Disse to ord sammenfatter en afgørende trussel – og det er denne trussel, vi skal bekæmpe uden at ryste på hænderne.

Den tidligere amerikanske udenrigsminister 100-årige Henry Kissinger på tyske Welt TV: Alt, alt for mange muslimer har fået lov til at slå sig ned i Europa. Europæisk udlændingepolitik er slet og ret et udtryk for en naivitet, der må forekomme eftertiden ubegribelig.

Det franske ugemagasin Le Point i en leder: Vi risikerer, at det 21. århundrede bliver islamisk, hvis vi ikke sætter ideologien eftertrykkeligt på plads.

Den franske filosof Alain Finkielkraut i Le Point: Når antiracismen dæmoniserer grænsekontrollen, så det slet og ret et etisk alibi for at øge migrationen og dermed bidrage til en større forråelse af verden.

Den franske forfatter Tahar Ben Jalloun også i Le Point: Denne tragedie vil vi bære i vores erindring som et sår, der er tilføjet hele menneskeheden. Det er et åbent sår, der aldrig vil blive helet.

Ministerpræsident i Baden-Württemberg for venstrefløjspartiet De Grønne til den tyske tv-kanal SWR: Tyskland må gøre alt, hvad der overhovedet er muligt, for at iværksætte en straksopbremsning af migranter.