JAZZ PÅ GUDHJEM MUSEUM

Xmoments notice uropfører deres værk EARTHSOUND på Gudhjem Museum. Det er komponisten Johann Gustav på pianoet Jonas I. Due på trompet.

DENNE KONCERT på Gudhjem Museum onsdag 16. september kl. 17:00 – 19:00 vil være en overlægger på museets aktuelle udstilling EARTHBOUND. Udstillingen er baseret på nye værker af forskellige kunstnere, som gennem hver deres kunstart har skabt værkerne med forbindelse til Bornholm. Se Blog-indlægget fra i går.

Idéen bag følgende arrangement er at introducere publikum til de magiske øjeblikke, hvor musik smelter sammen med den omgivende verden.

Målet er at lade jazzens univers åbne op for tanker og samtaler, der er en kulturuge værdig. Hvor snakke om kunst, om klippeøens natur og om vores liv og hverdag får plads. Hvor mennesker mødes – og kulturen siver ind.

Moment’s Notice er en innovativ jazzduo, som består af Johann Gustav (piano) og Jonas Due (trompet). De er begge konservatorieuddannede musikere og er velkendte ansigter i det københavnske musikmiljø, hvor de begge har deres daglige gang.

Denne koncert på Gudhjem Museum vil være en intim og lydmæssig overlægger på museets aktuelle udstilling EARTHBOUND. Udstillingen er baseret på nye værker af fem forskellige kunstnere, som gennem hver deres kunstart – fra maleri til keramik og trædrejning – har skabt værkerne med direkte forbindelse til Bornholm.

Referencer til overskriften Earthbound er gennemgående i udstillingen, og tilknytningen til naturen er tydelig. Derfor vil pianist og komponist Johann Gustav, som selv er opvokset på Bornholm, denne aften bidrage til den ellers tavse udstilling ved at uropføre et værk specielt komponeret til lejligheden. Med sig har han trompetisten Jonas I. Due, og sammen vil de forsøge at få den bornholmske natur til at skylle ind over lytterne gennem musikken.

Koncerten vil derudover være centreret omkring jazzens stærke tradition. En tradition, som på samme måde som de repræsenterede kunstarter, springer ud af af improvisation, kreativitet, leg, æstetik og mestring af sit instrument.

FAKTA
JAZZ KONCERT
MOMENT’s NOTICE: Earthbound//Earthsound
Onsdag 16. september 2020 kl. 17:00 – kl. 19:00
Gudhjem Museum, Stationsvej 1, Gudhjem
Billet: 50 kroner (+ billetgebyr 4,94 kr.)
Der tillægges et administrationsgebyr på 2.5% ekskl. moms til det fulde beløb.

Gå ind på: bornholmskulturuge.dk og bestil billet – HUSK at man ud over billet også skal have et kulturbadge for at deltage i kulturugens arrangementer. Der kan købes badges ved indgangen: 70 kroner for voksne og unge over 15 år. Børn til og med 14 år behøver ikke badge for at være med.

MOMENT’s NOTICE: Earthbound//Earthsound

Det er sikrest at bestille en billet, da der kun er 30 pladser, men har du is i maven, kan du møde op ved museet og satse på usolgte pladser.