JULE-KUGLERNE I GUDHJEM ER IKKE AF GLAS

Kugle-formand Lasse Falkenberg iført den korrekte og tvungne konkurrence-hue. Dog er kuglerne undtagen dette krav. Foto©JørgenKoefoed.

DAGEN STARTER med en lodtrækning om spiller-numre. Det sker fredag 3. december klokken 9:30 på pentanque-banerne på havnefronten i Gudhjem. 12 kugle-kastere har meldt sig til den årlige JULE-PETANQUE-KONKURRENCE, hvor adgangskriteriet ikke er et corona-pas men en nissehuse

Den kalkulerede spilletid er 4 timer plus/minus, hvorefter den righoldige præmie-beholdning vil blive fordelt. Udover masser af uovertruffen vin fra havneknejpen Provianten har Jens Frandsen til overflod doneret en jule-and til ÅRETS JULE-KUGLE-MESTER 2021!

Konkurrencen er fuldtegnet, så der er kun plads til publikummer, som til gengæld er mere end velkomne. Dog må der ikke heppes lige før et kast!

Deltagerne er: Bjarne Steen Nielsen, Svend Torben Jensen, Bent Jensen, John Holm, Steen Anker Jensen [forsvarende jule-mester], Jens Hammer, Poul-Erik Salomonsen, Jens Frandsen, Flemming Nålen, Sussi Kunert, Thomas Larsson og Lasse Falkenberg.