KÄNDIS-BESØG I GUDHJEM

2 x Vestager i skarpt trav gennem Gudhjem. Foto©JørgenKoefoed.

DIN BLOGGER har ikke spottet mange kändisser denne sommer – hverken i Gudhjem eller på øen i det hele taget. Bortset fra at den kendte, Paris-baserede grafiske designer Christian Kirk-Jensen har opholdt sig flere uger i sit sommerhus ved Svaneke, har hverken Kronprinsen, Birthe Kjær, Oliver Bjerrehus eller Pernille Skipper vist sig.

Derfor kom det helt bag på Din Blogger, da den radikale præstedatter og EUs Konkurrence-kommisær Margrethe Vestager onsdag 22. august kom forbi morgenkaffebordet ved Provianten i et særdeles meget rask tempo – sammen med en af sine tre døtre. Hun kom oppe fra Åsen kurs Nørresand Havn. Så det blev kun til et skud bagfra. Men man kan jo altid kende fru Vestager på hendes flotte kjoler.

ÅH, jo … Din Blogger stødte da også på Steffen Brandt – du ved, ham der er forsanger i Danmarks Kedeligste Rockband. Han deler sit liv mellem Aarhus og Gudhjem. Han betroede mig – og det bliver mellem dig kære læser og Steffen – at han vil starte som vinterbadere i år! Hvis det har sin rigtighed vil der fremover være ikke mindre end TO MANDLIGE vinterbadere i Gudhjem. Jeg ved ikke ved Gud, hvor mange kvinder, der hopper i baljen året rundt. Men det er mere end en håndfuld. Så også her er der feminint overskud!