KØBEKRAFTEN ØGET KRAFTIGT I DANMARK – – – 2. udgave 16/2

En tysker var ved at drukne i penge, da han som den eneste ramte plet i sidste uges Eurojackpot. Foto©KALHH/pixabay.

DER ER I ÅR udtrukket nogen gevaldige gevinster i Danske Spil. I fredags ramte én spiller de syv rigtige tal i Eurojackpot, der udløste en gevinst på svimlende 570.000.000 kroner. Desværre var det en tysker, der scorede dette uanstændige store beløb.

Men der var sørme også en dansker blandt de tretten andre spillere rundt i Europa, der ramte en 2. præmie, og om ikke så længe får sat 8.800.000 kr. ind på sin konto. Den heldige kartoffel havde købt sin kupon i en Meny i Aalborg.

Men flere andre danske vindere i 2020 kan være med til at hæve købekraften i Danmark.

Pernille Mehl, administrerende direktør i Danske Lotteri Spil, er begejstret over, at der er faldet så mange af de store gevinster i Danmark:

”Set med danske briller har det været nogle helt utrolige uger. I sidste uge vandt en dansker 206 millioner kr. i Vikingelotto. I onsdags vandt en anden en gevinst i samme lotteri på næsten 5 millioner kr. Og her til aften er der så endnu en dansker, som løber med en stor milliongevinst. Denne gang i Eurojackpot. Der er virkelig grund til at kippe med Dannebrog”.

Gevinsten i Vikingelotto var rekord i Danmark og blev vundet af en person i Helsingør.

SMÅ GEVINSTER HAR OGSÅ RET

Din Blogger spillede med i Eurojackpot 7. februar … og kunne ligeledes notere sig som vinder. Glæder sig over, at der nu er blevet overført den nette sum af 111 kr. til kontoen.

De magiske tal 7. februar: 7, 16, 22, 36 og 44 med stjernetallene 3 og 4.

I 2019 var de syv mest udtrukne tal: 16, 20, 24, 33, 46, 40 og 49.

Eurojackpot kan spilles i Danmark, Estland, Finland, Holland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Norge, Polen, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Spanien Sverige og Ungarn. Udtrækning hver fredag aften.

Vikingelotto kan spilles i Danmark, Estland, Finland, Island, Letland, Litauen, Norge, Slovenien og Sverige. Udtrækning hver onsdag aften.

Lotto kan kun spilles i Danmark. Udtrækning hver lørdag aften.

IGEN STORE GEVINSTER

Lørdag 15. februar kunne en dansker notere sig en gevinst på 20.000.000 kroner i Lotto.