KOMMENTAR: HVOR MEGET SKAL VI BØJE OS?

 KOMMENTAR  DER HAR VÆRET protester fra forskellige sider – ikke mindst politiske – over for arrangementet SKOLE OL. Ikke omkring det sportslige, men over for det mad, som deltagerne kan købe under arrangementet.

Således fremgik følgende af www.skoleol.dk: ”Aftensmaden vil ikke bestå af svinekød, men kun af halalslagtet kød”.

Fredag 10. juni ændrede arrangørerne – Dansk Idrætsforbund og Dansk Atletik – standpunkt:

”Vi har taget kritikken omkring halalkød til efterretning og med få dage til finalestart har vi knoklet på højtryk, så halalkød nu bliver et tilvalg! Det var en fejlvurdering fra vores side.”

SKOLE OL er for alle 4.-8. klasser og løber af stablen 14.-17. juni i Billund.

KNÆFALDET

Spørgsmålet er, om det er rimeligt, at myndighederne og private organisationer bøjer sig for herboende muslimers krav om dansk tilpasning til islam, eller om det er mere rimeligt, at flygtninge og migranter tilpasser sig til de danske værdier.

Flere steder i landet har man gjort knæfald, fx ved kønsopdelt svømning i svømmehaller med tildækning af vinduespartier, når det er pigerne, der benytter hallen. Eller afskaffelse af julegudstjenester på visse skoler, afskaffelse af juletræer og så videre, og så videre.

DEN FRANSKE UNDERKASTELSE

Frankrig har i dag kolossale problemer med den muslimske befolkning, som mener, at samfundet skal indrette sig efter islams kultur. I visse mindre franske byer – især i den nordlige del – styrer muslimerne allerede store dele af lokalsamfundet i deres eget billede.

Macron river sig i håret og prøver at indføre begrænsende love for at dæmme op for de nye mellemøstlige standarter – men forgæves! Det er for sent! Selv hvis Marie le Pen var blevet præsident, kunne hun intet stille op.

Hvor nødig den franske elite end vil indrømme det, er den franske forfatter og filosof Michel Houellebec’s version i romanen UNDERKASTELSE fra 2015 en mulig realitet ad åre; som angivet på romanens bagside-text: ”For at undgå at det højre-ekstremistiske part Front National kommer til magten, går de øvrige partier i koalition med Det Muslimske Broderskab og den karismatiske Mohammed Ben Abbes indsættes som ladets nye præsident. Han indfører sharia-light, og efterhånden begynder det franske samfund at ændre sig: Kvinderne trækker sig ud fra arbejdsmarkedet, arbejdsløsheden falder markant, og de universitetsansatte konverterer til islam”.

EN CANADISK BANDBULLE

Men andre lande har også problemer. Nedenstående indlæg har jeg fundet på Facebook. Det er for nylig delt af Joy Birch fra et indlæg af António José Abracos 4. juli 2021, som efter sigende skulle stamme fra borgmesteren i den canadiske by Dorval:

Muslimske forældre har krævet, at svinekød fjernes fra alle skole-kantiner i Montreal og dets forstæder. Borgmesteren i Dorval, en forstad til Montreal, afslog og sendte en besked til alle forældre, der forklarer hvorfor:

”Muslimer skal være klar over, at de skal tilpasse sig Canada’s og Quebec’s skikke, traditioner og levevis.”

”Muslimer må indse, at de skal integrere sig og lære at leve i Quebec. DE er nødt til at ændre DERES levevis – og IKKE de canadier, der så generøst bød dem velkommen.”

”Som andre mennesker er canadierne ikke klar til at opgive deres identitet og deres kultur.”

”Endelig må I forstå, at i Canada [Quebec] med sine jødisk-kristne rødder, juletræer, kirker og religiøse helligdage, skal religionen forblive en personlig sag. Dorval Kommune har ret til at nægte enhver rabat til islam og sharia.”

”For muslimer, der er uenige i sekularismen og føler sig utilpas i Canada, er der 57 vidunderlige muslimske lande i verden, de fleste er dårligt befolkede og klar til at acceptere jer med åbne arme ifølge sharia.”

”Hvis du forlod dit land – ikke til andre muslimske lande – er det fordi du troede, at livet i Canada var bedre end noget andet sted. Vi vil ikke tillade, at du bringer Canada ned på niveauet for disse 57 lande.”

”Stil dig selv dette spørgsmål – bare én gang: Hvorfor er der bedre her i Canada, end der hvor du kom fra?”

”Kantinen med svinekød på menuen er næppe en del af svaret.”

”Hvis du kom til Canada med den idé, at du vil fortrænge os med din udbredelse og til sidst overtage landet, vil du være nødt til at pakke dine tasker og vende tilbage til, hvor du kom fra. Vi har ikke plads til dig og din ideologi.”

”Hvis du accepterer situationen, så bliv! Hvis ikke, så være parat til at logge ud!”

———

Kommentar 1:
LYKKE-PARTIET ER DØD – LÆNGE LEVE LØKKE-PARTIET
5. februar 2021

Kommentar 2:
STØJBERG ER DEN ENESTE, DER KAN REDDE DANSK FOLKEPARTI
27. februar 2021

Kommentar 3:
ER TO ÅRS FÆNGSEL FOR MEGET, NÅR MAN OPFORDRER TIL AT SMADRE KØBENHAVN OG DEREFTER DELTAGER I EN AF POLITIET OPLØST DEMONSTRATION, HVOR MINDST 16 POLITIBETJENTE BLIVER SKADET?
14. marts 2021

Kommentar 4:
GUUUD, HVOR ER DE RIGE I GUDHJEM
9. april 2021

Kommentar 5:
ASTRONOMISK TOP-PRIS FOR GUDHJEMS TOPPIJN – OG EN MULIG KØBER
14. april 2021

Kommentar 6:
TAL FOR FANDEN FØRST MED NABOEN
15. juni 2021

Kommentar 7:
OVER 50 MORDFORSØG PÅ FOLK PÅ VEJ TIL BORNHOLM
23. juni 2021

Kommentar 8:
PARIS RUSTER SIG TIL ET HEFTIGT PRÆSIDENTVALG
29. januar 2022