DIN BLOGGERS KOMMENTAR: TAL FOR FANDEN FØRST MED NABOEN

NU SKETE DET IGEN – denne gang for et ældre, sødt ægtepar på Kirkestien i Gudhjem.

I sidste uge bankede en herre fra kommunen på, og fortalte at nogen havde klaget over, at denne lille passage mellem deres ejendom og den lille P-plads var blevet ufremkommelig. Den flammende Gyldenris var vokset ud over muren og nogle grønne gevækster ved jorden havde vokset sig større. Alt i alt et smukt syn, når man kom gående fra Kirkestien og skulle ud i Åbogade. Ja, naturen fyldte lidt mere end i vinters, men absolut ingen problemer med at passere.

Passagen ved Kirketien i Gudhjem – efter den er blevet barberet for blomster og blade. Foto©JørgenKoefoed.

Da ægteparret spurgte den kommunale medarbejder om, hvem der var klageren, var beskeden, at det måtte han ikke oplyse om. Anmelderi er anonymt.

Det gik ægteparret meget på, at klageren ikke havde henvendt sig til dem direkte, så ville problemet sikkert være blevet løst – uden problemer.

Men sådan forløb det ikke.

Hvad kommer der så ud af det?

Ud over at ødelægge ægteparrets nattesøvn, bliver der nu spekuleret på, hvem anmelderen er. Er det én fra Kirkestien eller én oppe fra Lillevang – måske … måske ikke, men næppe én fra Hellig Peder.

Når man klager anonymt kommer der kun det ud af det, at pludselig stiller man skarpt på den mest sandsynlige … som det måske slet ikke er. Det kan skabe dårlig nabo-trivsel uden grund. Som vi alle ved: Gode naboer er ikke en menneskeret, men burde være det. Anmelderier, mistanker og chikanerier skaber dårligt klima – selv på en lun solskinsdag.

FØRST NABOEN … SÅ KOMMUNEN

Din Blogger vil opfordre kommunen til at bede eventuelle klagere FØRST at henvende sig personlig med sin anke. Hjælper det ikke, kan man gå til de offentlige myndigheder.

Hvis den aktuelle klager læser dette, ville det være en rigtig godt idé, at du fatter en flaske vin eller en buket blomster og møder op og siger personlig undskyld til ægteparret for din fadæse.

Så bliver luften renset, og de eventuelt uskyldigt mistænkte kan atter trække vejret frit.

Kommentar 1:
POLITISK ANALYSE: LYKKE-PARTIET ER DØD – LÆNGE LEVE LØKKE-PARTIET
5. februar 2021

Kommentar 2:
POLITISK ANALYSE: STØJBERG ER DEN ENESTE, DER KAN REDDE DANSK FOLKEPARTI
27. februar 2021

Kommentar 3:
ER TO ÅRS FÆNGSEL FOR MEGET, NÅR MAN OPFORDRER TIL AT SMADRE KØBENHAVN OG DEREFTER DELTAGER I EN AF POLITIET OPLØST DEMONSTRATION, HVOR MINDST 16 POLITIBETJENTE BLIVER SKADET?
14.marts 2021

Kommentar 4:
GUUUD, HVOR ER DE RIGE I GUDHJEM
9. april 2021

Kommentar 5:
ASTRONOMISK TOP-PRIS FOR GUDHJEMS TOPPIJN – OG EN MULIG KØBER
14. april 2021