GUDHJEM KORT OG GODT [1]

HUNDE ER OGSÅ NYSGERRIGE

DE HEDDER henholdsvis Hekla og Bella. Den ene holder til på 1. salen over havneknejpen Provianten – den anden som regel i Restaurant Venezia i stue-etagen. Selv om den ene er meget stor og har hvid pels og den anden er i normalstørrelse og brun er de begge lige nysgerrige. Hvad sker der i strassen? …  tænker de begge. Fotos©JørgenKoefoed.

FRYGTEN ELLER HJERTET

EN SMUK KVINDE i sin bedste alder har indrammet dette gode ordsprog og hængt det op på væggen i sit hus på Nørresand. Der er lidt kludder med tredjesidste linje, men det forringer ikke budskabet. Foto©JørgenKoefoed.

EKSTREM BILLIGE HUSE

ALLE VED VIST GODT at husene er billigere i Østerlars end i Gudhjem, men at man kan få en hel kvadrat-kilometer for kun 8.615 kroner er vist lidt af en sensation. Ja, Bornholms Tidende er nogen gange fyldt med extra gode historier. Foto©JørgenKoefoed.

NU OM DAGE ER ALT MULIGT

FREDAG 17. DECEMBER sidste år fyldte 1. Brummer og Leder af Gudhjem Havnekor 75 år. En god alder skulle man synes, men ikke for Poul-Erik Salomon. Han er ganske vist ikke gået helt i barndom, men blot rykket tilbage til de glade år som 13-19-årig. Så pas på … teenagere kan som bekendt finde på hvad som helst. Foto©JørgenKoefoed.