KRIDTBANDITTER BAG AKTION I GUDHJEM

kridt-3www

KRIDTBANDITTERNE HAR NU også slået til i Gudhjem– formentlig en meget tidlig morgen eller nat i sidste uge. Det skal vi vist nok være lidt beæret over. De er nemlig ikke hvem som helst, men en store gruppe mennesker, der spreder deres budskaber ud over det ganske, danske land – inklusiv Randers og Aalborg.

31. juli manifesterede de sig fx i Rigsdagsgården foran Christiansborg med en stor kridt-aktion. 28 banditter skulle have deltaget med lige så mange budskaber om fri hash, bedre forhold i psykiatrien, krav til Helle Thorning-Schmidt omkring Israel-Gaza-konflikten osv.

Det er ‘Nina Sjælens Univers Andersen’ som tilsyneladende er kvinden bag de omspændende aktioner. Hovedbudskaberne kredser om ‘mere kærlighed – af-stressning – bevar naturen’. Du kan se Kridtbanditterne i action på Købmagergade i København på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=dQP_1Lmb7eQ eller kig ind hos bagkvinden på hendes facebooke-side: https://www.facebook.com/Sjaelensunivers. Kridt-fotos©JørgenKoefoed.

Men her kommer budskaberne til Gudhjem-boerne:

kridt-1www

kridt-4www

kridt-5www

kridt-6ww

kridt-6www

kridt-7www

kridt-8www

kridt-9www

kridt-10www

kridt-11www

Kridtbandit nummer 1: Nina Andersen med det smukke mellemnavn

Kridtbandit nummer 1: Nina Andersen med det smukke mellemnavn ‘Sjælens Univers’, som hun præsenterer sig på www.facebook,com/Sjaelensunivers.