KUGLERNE FLØJ I ‘MELSTED DOUBLE CHAMPIONSHIP’

Først blev der spillet på banerne ved havnen i Gudhjem. Foto©Holm&Strøby.

Og så tog spillerne turen op af bakken og spillede på banen i Melsted. Foto©Holm&Strøby.

DER VAR KAMPE på ikke mindre en to forskellige baner, da Melsted Double Championship blev afviklet fredag 23. oktober i perfekt blanding af sol, skyer og blæst.

Den nye petanque-bane – Melsted New Course – lagde fredag for første gang grus til en egentlig petanque-turnering, idet finalerne i Melsted Double Championship blev spillet dér efter de indledende runder nede på Gudhjem Petanque’s baner på havnen.

Der var ti tilmeldte spillere, som blev opdelt i fem par efter lodtrækning. De mødtes i en alle-mod-alle turnering, hvor hvert hold fik i alt fire kampe.

Ifølge Bloggens observatør gav det ti meget spændende, jævnbyrdige opgør på et rimelig højt niveau.

Efter næsten fem timers kasten med kugler kunne vinderne kåres.

Bjarne Steen Nielsen og Lasse Falkenberg med pokalerne. Foto©Holm&Strøby.

Nr. 1: Bjarne Steen Nielsen / Lasse Falkenberg. De vandt, som de eneste alle deres 4 kampe – og kunne hjemføre hver sin pokal.

Nr. 2: Birgitte Lindahl / Thomas Larsson med 3 sejre.

Nr. 3: Bent Jensen / Vilmer Mortensen.

Nr. 4: Sussi Kunert / Jens Hammer

Nr. 5: Steen Anker Jensen / Jens Frandsen.

Uanset placering kunne alle deltagerne tage hjem fra konkurrencen med en vin-præmie under armen.

Flaskerne var sponseret af henholdsvis havnecafeen Provianten [hovedsponsor], Dagli’Brugsen og Spar – alle fra Gudhjem.

Alle de ti som deltog i Melsted Double Championship 2020. Fra venstre Birgitte Lindahl, Thomas Larsson, Jens Frandsen, Lasse Falkenberg, Steen Anker Jensen, Bjarne Steen Nielsen, Jens Hammer, Sussi Kunert, Bent Jensen og Vilmer Mortensen. Foto©Holm&Strøby.

Råhygge og kammeratligt samvær efter de mange intense kampe. Herren i baggrunden er ingen ringere end Niels ‘Niller’ Kunert, der var kommet helt fra Rørvig for at overvåge at spillerne og ikke mindst hans egen hustru Sussi ikke forgreb sig på modspillernes kugler. Dyret forrest i billedet er hunden Bella, som ikke deltog i turneringen. Foto©Holm&Strøby.

NY TURNERING I MAJ 2021
Næste udfordring bliver GUDHJEM OPEN/CLOSED til foråret. Den afvikles som en single-turnering fredag 28. maj. Men der vil blive trænet ivrigt på banerne på Gudhjem Havn hele vinteren, når vejret tillader det. Hver tirsdag og fredag kl. 10.30. Og selvom ’klubben’ efterhånden er oppe på 16 medlemmer, kan alle, der har interesse for spillet komme og være med.