KUNSTNERKOLONIEN BORNHOLM NU PÅ TV

Michael Kvium var i gang i Kunsthallen på Gudhjem Museum fjorten dag i marts. Han hører til i toppen af den danske kunstscene. Foto©HanneStrøby.

DET ER GANSKE VIST. Seks af Danmarks mest fremtrædende kunstnere med superstaren Michael Kvium i spidsen malede et par uger i marts på lokationer rundt omkring på Bornholm. Kvium fik tildelt Gudhjem Museum som sin arbejdsplads. De fem andre ­– Julie Nord, Kaspar Bonnén, Sif Itona Westerberg, Ursula Reuter Christiansen og Kim Richard Adler Mejdahl – måtte nøjes med andre lidt mere ydmyge steder. Men alle mødtes efter endt arbejdsdag på Melsted Badehotel, hvor de både fouragerede og sov sødt.

Det er Danmarks Radio, der i samarbejde med Eddy Film har produceret udsendelsen KUNSTNERKOLONIEN PÅ BORNHOLM i ikke mindre end otte afsnit af en halv times varighed.

Første afsnit vises i aften på DR2 kl. 21:30 og fremover hver søndag til og med søndag 5. september. Men det er allerede nu muligt at se, hvad de seks kunstnere har fået ud af deres ophold. Bornholms Kunstmuseum holder netop i dag fernisage på deres lille udstilling. Det sker kl. 15:00. Udstillingen kan ses frem til 24. oktober 2021.

Læs Bloggen:
MICHAEL KVIUM MALER I DISSE UGER PÅ GUDHJEM MUSEUM
18. april 2021