MARIANNE TILBAGE TIL GUDHJEM

Marianne Ring, da hun efter en høstgudstjeneste 5. oktober  2014 ledede den traditionelle auktion over årets afgrøder. Foto©JørgenKoefoed.

RYGTERNE FLYVER og takket været Facebook kan det nu fastslås, at vores tidligere højst værdsatte præst for længe siden – Marianne Leonhardt Ring – vender tilbag til Gudhjem. IKKE som præst, som som halvtidsreceptionist på Melsted Badehotel.

Bloggen fangede Marianne på mobilen.

BLOGGEN: Sig mig, Marianne, du skal arbejde på Badehotellet hele sommeren, men hvad så med præstejobbet på Langeland?

MARIANNE RING: Jamen, jeg forlod Langeland i oktober og bor nu på en femtesal på Amager tre minutters gang fra mit barnebarn. Det er jeg så lykkelig for. Desuden er jeg også begyndt at male.

BLOGGEN: Jamen, du er jo i forvejen en habil billedhugger, så hvorfor ikke. Men hvor skal du bo?

MARIANNE: Jeg regnede først med, at bo hos noget familie i Bodilsker, men måske ville det være meget bedre, hvis jeg kunne finde noget i Gudhjem. Så jeg eftersøger et eller andet billigt sted fra 22. april til 23. oktober.

BLOGGEN: Der er jo mangel på præste-afløsere på øen, så kan vi håbe på, at du kunne finde på at tage en gudstjeneste i ny og næ?

MARIANNE: Jeg troede faktisk, der var rigeligt med emeritusser … men måske. Jeg har observeret, at det efterhånden er dyrt at leje bolig i Gudhjem og omegn, så måske kunne jeg godt bruge lidt extra indtjening. Det vil jeg da overveje.

Bloggen har givet Marianne to tip til noget sommerbeboelse i Gudhjem til overkommelig pris, men hvis andre har noget oppe i ærmet ringer de strax til Marianne på 2572 2050.