MAX ER DØD

Max hører jazz sammen med Rufus i Fru Madsens Gård i Gudhjem Downtown. Foto:©StineHolm/Facebook.

DE FLESTE I GUDHJEM kendte Max. Han boede i et lille hus højt oppe bag Pandekagehuset sammen med gravhunden Rufus. Og det var også sammen med Rufus, at Max spadserede rundt i byen – både for at lufte hunden, men også sig selv.

Max Otto Wünsche døde af kræft i sit hjem fredag 16. februar. En Gudhjembo sad ved hans side og aede ham på kinden, da han udåndede kl. 15:00. Han var ikke ved bevidtshed, da døden indtraf. Max blev 84 år.

Der er blevet sørget for et nyt hjem til Rufus hos en sød familie i Hedehusene på Sjælland. De har i forvejen en dame af samme race. De to har vist interesse for hinanden på et tidligere tidspunkt.

Der bliver ingen bisættelse, men måske en mindekomsammen senere. Max har doneret sit legeme til Panum i København.

Max har to sønner og to døtre, hvoraf de sidstnævnte er i byen netop nu. De tager hjem i morgen. Bloggen vil lidt senere forsøge at få lidt mere at vide om Max, som var en særdeles omgængelig, interessant og hyggelig herre.

En af dem der kiggede ind hos Max, mens han var syg fortæller, at hun er særdeles imponeret over den hjælpsomhed og service, som kommunens hjemmehjælpere og sygeplejersker ydede døgnet rundt.