MISSIONEN ER FULDENDT

Det nye graver-team ved Gudhjem Kirke: Rolf Mortensen og Marius Nordin Mogensen . Foto©JørgenKoefoed.

ALT GÅR GODT for Gudhjem Kirke på tiden. Efter mange års problemer med både den ene og den anden, er det nu lykkedes det effektive menighedsråd med Jakob van Oord Post i spidsen, at fuldende den fire-bande, som blev omtalt på Bloggen 31. august. Det drejede sig om præsten, kirkesangeren, organisten og den helt nye graver. Det eneste der nu manglede for at fire-banden kunne blive ophøjet til De Fem var en effektiv hjælpegraver. Det er nu lykkedes.

I oktober gik MARIUS NORDIN MOGENSEN på jobnet.dk og så, at der var en ledig stilling som hjælpegraver ved Gudhjem Kirke. Den reagerede han på – og en-to-tre-fire-fem havde han fået jobbet, som han startede 13. oktober.

Marius er født og opvokset på Bobbegård på Bobbevej 1 – cirka 2 km vest for hans nye arbejdsplads. Da han var 16-17 år blev hans forældre skilt, og han flyttede med sin mor til København. I dag er han 24 år gammel og glad for at være tilbage i ’barndommens land’.

Stillingen som hjælpegraver er på 20 timer om ugen, så Marius supplerer med et job på havnen i Rønne, hvor han hjælper til med last- og losning.

Læs Bloggen:
ALDRIG HAR DER VÆRET EN BEDRE FIRE-BANDE
31. august 2021