NU ER TIDEN INDE, TIL AT JULEMÆND OGSÅ FÅR LOV TIL AT LEGE MED KUGLERNE

Ligesom Pentanqe-formand Lasse Falkenberg skal man bære nissehue for at spille være med i årets legendariske ‘Jule-Petanque’ – men det gælder dog ikke for kuglerne. Foto©JørgenKoefoed.

NISSEHUE ER OBLIGATORISK startbetingelse, mens det er ganske frivilligt, om man ønsker at gå skridtet videre og formumme sig bag et hvidt skæg for at værge sig imod eventuelle kuldegrader! Det drejer sig om årets mest spektakulære pentanque-konkurrence lørdag 3. decmeber på banerne Gudhjem Downtown

Der kan maximum deltage tolv julemænd/julekvinder – så det er FØRST TIL MØLLE!

Tilmelding til Lasse Falkenberg: Enten personligt, pr. tlf. 5328 2791 eller mail: lassefalkenberg@gmail.com.

Dagli’ Brugsen Gudhjem er i julehumør og har sponseret fine præmier. Flemming Nålen har yderligere sponseret en ædel flaske til vinderen, der også kan hjembringe ’Den store julemand’.

Rigtig meget lokkemad til dette års jule-kugle-show, men nok nødvendigt, da der er risiko for, at det kan blive en lidt kold omgang. Ved kraftige frost-grader og snestorm udsættes arrangementet, mens vi godt kan leve med lidt nyfalden sne – dog max 1-1,5 centimeter.

Som sagt: Aldrig har der været så mange præmier til så ’få’ spillere, så vil du være med skal du ikke tøve for længe. Traditionen tro bliver de tolv pladser hurtigt udsolgt!