NU KAN DU OPLEVE DEN BORNHOLMSKFØDTE DUO LYRA I GUDHJEM

Nanna Schou Dreier er som freelance-musiker engageret i mange forskellige projekter. For exempel har hun specialiseret sig i sydafrikansk musik og har sammen med vokalgruppen ’Baobab Sisters’ turneret i Danmark, England og Sydafrika. Foto©Lyra.

Johann Gustav er en bredt favnende pianist med flere udgivelser bag sig og har blandt andet medvirket som huspianist og musikansvarlig i mere end 350 forestillinger i europas største dinnershow, Wallmans Copenhagen. Foto©Lyra.

Onsdag d. 22. september kl. 19:30 er der i forbindelse med Kulturugen koncert med duoen LYRA i Gudhjem Kirke. Lyra er en dansk duo, der udspringer af en kærlighed til den nordiske tone. Med udgangspunkt i højskolesangbogens tidløse melodier, dykker duoen ned i de mange fortællinger og skaber en inkluderende koncertoplevelse. Duoen har håndplukket deres personlige favoritter og hælder den gamle vin på nye flasker ved hjælp af effektpedaler, keyboards og synthesizers. Med respekt for melodierne tilgår de nysgerrigt sangene og inviterer lytteren ind i et klangligt landskab, der komplimenterer teksternes farverige analogier og finurlige fortællinger. Duoen består af Johann Gustav og Nanna Schou, der begge er opvokset på Bornholm. Deres fælles forkærlighed for viser, det danske sprog og nordisk melankoli fik de øjnene op for, da de mødte hinanden på musikkonservatoriet. Derfor besluttede de at danne Lyra. Billetter: www.bornholmskulturuge.dk