NY FILM I SCALA GUDHJEM: FANGET I EN SPRUTTENDE TIDSLOMME

Nyles [Andy Samberg] og Sarah [Cristin Milioti] er i gang med 9. november for 19. gang – her i Palm Springs tempererede pool-vand. Foto©AnotherWorldEntertainment.

 PALM SPRINGS:  Nyles er sammen med sin kæreste rejst til det top-tunede turist-paradis Palm Springs for at deltage i et bryllup. Her møder Nyles brudepigen Sarah, der også er brudens storesøster. Inden bryllupsfestlighederne starter bliver Nyles og Sarah så stærkt optaget af hinanden, at de sniger sig ned i en hule tæt på stranden for at nyde lidt førbrullupssex. Det skulle de aldrig have gjort. Hulen er nemlig ikke som alle andre huler. Hulen er magisk og fanger dem i en båndsløjfe, der gør, at de skal genopleve den samme 9. november igen og igen og igen. Så i stedet for en omgang udenomssex bliver det til et længerevarende bekendtskab, hvor de får mulighed for at finjustere dagen, til den sidder i skabet.

Det er lutter sprudlende komedie-løjer, men som Ralf Christensen fra Information skriver, lykkedes det alligevel at slipper afsted med adskillige hverdagsfilosofiske pointer.

Oven i får man et vidunderligt samspil mellem de to hovedpersoner ageret af Andy Samberg og Cristin Milioti.

Når du har fundet sin plads i biografen, kan du slippe dit mundbind og få det tiltrængte grineflip.

PALM SPRINGS
vises i Scala Gudhjem
fra torsdag 12. til og med onsdag 18. november
Hverdage 19:15
Lørdag+søndag 16:15
Biografcafeen åbner 45 minutter før filmstart
Billetpris: 85 kroner
Spilletid: 100 minutter
Censur: +11.

Anmeldere var vældig velfornøjede:

Nanna Frank Rasmussen, Politiken: … Andy Samberg [er] vidunderlig som Nyles, og samspillet med Cristin Milioti er fornøjeligt, sprudlende og romantisk. 4 hjerter ud af 6.

Ralf Christensen, Information: … er et spruttende og pruttende dødningegrin af en tidsloopkomedie, som inden for 90 stramme minutter alligevel slipper afsted med at levere hverdagsfilosofiske pointer.

Henrik Reinberg Simonsen, netmediet Soundvenue: … er en sød og småfjollet bryllupsvariation over ’Groundhog Day’, der især lever på god kemi mellem hovedrollerne. 4 stjerner ud af 6.

Film Fakta
PALM SPRINGS
Instruktion: Max Barbakow
Medvirkende: Andy Samberg, Cristin Milioti, J.K. Simmons, Peter Gallagher, Meredith Hagner, Camila Mendes med flere
Produktion: Chris Parker, Andy Samberg, Akiva Schaffer, Dylan Sellers, Becky Sloviter og Jorma Taccone
Manuskript: Andy Siara
Fotografi: Quyen Tran
Klip: Andrew Dickler og Matt Friedman
Scenografi: Jason Kisvarday
Musik: Matthew Compton
Land: USA
Produktionsår: 2020
Selskab: The Lonely Island
Biodistributør: Another World Entertainment.