NY FILM I SCALA GUDHJEM: KAMPEN FOR AT SLÅ IGENNEM – FORESTILLINGERNE 24/6 + 25/6 AFLYST PGA SERVER-NEDBRUD

Maggie Sherwood [Dakota Johnson] er assistent for verdensstjernen Grace Davis [Tracee Ellis Ross], mens hun kæmper for sine producerdrømme i den musikfyldte og livsbekræftende film ’The High Note’. Foto©UIP.

 THE HIGH NOTE:  Maggie Sherwood [Dakota Johnson] knokler som hårdtarbejdende personlig assistent for den succesrige sangerinde og verdensstjerne Grace Davis [Tracee Ellis Ross].

Maggie elsker musik og drømmer i virkeligheden om at slå igennem som musikproducer. Hun øver sig på drømmen i sin sparsomme fritid med at remixe gamle numre. Da Grace skal til at udgive endnu et album, øjner hun en chance til at kunne virkeliggøre sin drøm. Men hun løber ind i udfordringer, hun ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig.

I rollen som verdensstjernen Grace Davis ses Tracee Ellis Ross, der selv er datter af den legendariske sangerinde Diana Ross. Dakota Johnson, der spiller assistenten med de store producerdrømme, har ligeledes kendte forældre i skuespillerne Don Johnson og Melanie Griffith. Desuden blev hun med et slag kendt verden over for sin hovedrolle i de erotiske ’Fifty Shades of Gray’-film.

I øvrige roller ses blandt andet den amerikanske rapper Ice Cube som Grace Davis’ manager og den verdenskendte DJ og sangskriver Diplo i en mindre rolle. Filmens instruktør Nisha Ganatra fik sit internationale gennembrud i 2019 med komedien ’Late Night’ med Emma Thompson.

THE HIGH NOTE
vises i Scala Gudhjem
fra torsdag 24. juni til og med onsdag 30. juni

 FORESTILLINGERNE 24/6 + 25/6 AFLYST pga servernedbrud 
Hver aften 19:15
Biograf-cafeen åbner 45 minutter før filmstart
Billetpris: 85 kroner
Spilletid: 113 minutter
Censur: For alle.

En Biografklub Danmark film.

Anmelderne var ikke lige begejstret. Kun Astrid Maan Thomsen, filmmagasinet Ekko, var venlig: … virker af og til nærmest dokumentarisk, men den glemmer aldrig sin dramatiske historie om en ung kvinde, som kæmper for både karriere og kærlighedsliv. Dakota Johnson er troværdig som ambitiøse Maggie med silkestemmen. Men det er Tracee Ellis Ross, som stjæler billedet. 4 stjerner ud af 6.

Film Fakta
THE HIGH NOTE
Instruktion: Nisha Ganatra
Medvirkende: Dakota Johnson, Tracee Ellis Ross, Kelvin Harrison Jr., Zoë Chao, Ice Cube med flere
Produktion: Tim Bevan og Eric Fellner
Manuskript: Flora Greeson
Fotografi: Jason McCormick
Klip: Wendy Greene Bricmont
Musik: Amie Doherty
Land: USA
Produktionsår: 2020
Dansk distributør: UIP.