NY FILM I SCALA GUDHJEM: RENT TIL GRIN

De to forelskede vagter Rune Klan som Glen og Josephine Park som MC i ‘Centervagt’. Foto: ÅsmundSollihøgda/Nordisk Film.

 CENTERVAGT:  Da chefen for et skrantende shopping-center vil skære ned på vagtpersonalet, må de to sikkerhedsvagter hr. Glen og frk. MC ty til utraditionelle metoder for at beholde deres jobs. Glen er hemmeligt forelsket i MC og foreslår, at de stjæler i deres eget center for at bevise, at centervagter ikke er noget, man sparer på. Det går forrygende. Glen og MC har aldrig haft det sjovere, for det er let at være heltemodig vagt, når tyven er din kollega i forklædning. Men da centerchefen ansætter en ny vagt for at få opklaret de mange tyverier bliver der kamp til stregen.

Det er synd at sige, at anmelderne var glade – de var faktisk det modsatte. Men som Berlingske anmelder Thomas Brunstrøm skriver: ”… På alle planer uambitiøs, men instruktør Rasmus Heides tre foregående film [Blå Mænd, Julefrokosten og Alle for-filmene] har alle solgt pænt over 300.000 billetter pr. film, selvom et stort set samlet anmelder-korps har gjort alt, bortset fra fysisk at blokere indgangen til biografen, for at advare om dem.”

Så det er ikke umuligt, at du vil more dig kosteligt – modsat de sure anmeldere.

CENTERVAGT
vises i Scala Gudhjem

fra torsdag 8. juli til og med onsdag 14. juli
Hver aften: 20:00
Biograf-cafeen åbner 45 minutter før filmstart
Billetpris: 85 kroner
Spilletid: 85 minutter
Censur: Tilladt for alle.

Anmeldelserne var så negative, at det vil være forkert, at citere disse sure mænd og damer. Så det slipper du for.

FilmFakta
CENTERVAGT
Instruktion: Rasmus Heide
Medvirkende: Josephine Park [MC], Glen [Rune Klan], Martin Brygmann, Stephania Potalivo, Christopher Læssø, Nikolaj Stokholm med flere
Produktion: Tomas Radoor
Manuskript: Rasmus Heide
Fotografi: Philippe Kress
Klip: Martin Wehding
Musik: Mads Demant
Land: Danmark
Produktionsår: 2021
Distributør: Nordisk Film.