NY UDSTILLING PÅ GUDHJEM MUSEUM: AXEL MUNCH RUNDER DE 100

Axel Munch i sit atelje i Gudhjem 1951. Født 28. september 1918 i Gudhjem. Død 19. oktober 1974 i Gudhjem. Ligger begravet sammen med sin hustru Esther på Gudhjem ældre kirkegård. Foto©GudhjemLokalhistoriskeArkiv.

Et udsnit af Axel Munchs malerier. Foto©GudhjemsHistoriske Arkiv.

DEN 28. SEPTEMBER 1918 blev en dreng født i Gudhjem. Han fik navnet Axel Munch. Som voksen blev han en af de kendte og agtede bornholmer-malere. Det fejrer Gudhjem By- og Mindeforening på hans fødselsdag med en retrospektiv udstilling med værker dels fra Gudhjem Museums eget arkiv og dels fra gavmilde udlån fra medlemmer og andre, der er så heldige at eje et Axel-maleri. Og det skal da også nævnes, at han var med til at oprette Gudhjem Museum.

Du er i den anledning inviteret til fernisage i dag fra 14:00 til 16:00, hvor der også bydes på et glas og noget knas.

HUSK at den lokalhistoriske udstilling om GUDHJEM med malerier fra Museets egen samling kombineret med foto-skatte fra Gudhjem Lokalhistoriske Arkiv fortsætter sammen med Axel P. Munch-udstillingen, der er årets sidste.

FAKTA
AXEL P. MUNCH 100 ÅR
Fernisage: Fredag 28. september 2018 14:0 – 16:00
Herefter åben til og med søndag 28. oktober hver dag 13:00 – 17:00.
Udstillingen MALERIER OG FOTOGRAFIER FRA GUDHJEM I GAMLE DAGE
fortsætter og har åben samtidig med Munch-udstilingen.

Derudover de permanente udstillinger: OLUF HØST SKITSESAMLING, GUDHJEM-BANEN og GUDHJEM I GAMLE DAGE.

Entré til Museet: 50 kroner. Mennesker under 18 år samt medlemmer af Gudhjem By- og Mindeforening GRATIS ADGANG. Det er muligt at melde sig ind ved indgangen. Det koster 100 kr. om året. Kun KONTANT eller MOBILE PAY.

PS: Har du lyst til at blive en del af det frivillige billettør-korps, kontakter du til Bitten Danig på 2251 9150 eller på bitten@danig.dk.