OUTSIDER BLEV NY MESTER I GUDHJEM OPEN

Fire præmietagere – og sponsoren – efter mange timers spil. Fra venstre: 2’eren Jens Hammer, Vinder-Vilmer Mortensen, Sponsor-Thomas og 3’eren Lasse Falkenberg. Forrest Bjarne Nielsen – uden placering, men alligevel med præmie. Foto©FlemmingNålen.

ÅRETS GUDHJEM OPEN SINGLE i petanque blev overraskelsernes mesterskab.

Efter i alt godt seks timers spil og 24 kampe på banerne på havnen i Gudhjem, var det til sidst dagens to meget velspillende outsidere, der mødtes i finalen. Og her var det Vilmer Mortensen, der havde bedst styr på nerverne. Med en sejr på 13-7 over Jens Hammer, sikrede han sig både titel, pokal, medalje og den fine vinpræmie udsat af turneringens hovedsponsor Thomas/Provianten.

Der var sølvmedalje og vin til Jens Hammer, mens Lasse Falkenberg sikrede sig 3. pladsen og bronzen efter en ’gysersejr’ på 13-12 over klubmesteren Steen Jensen.

En ’hemmelig’ præmie udsat af Murer-Jan fra Gudhjem tilfaldt Bjarne Nielsen, der – ganske mod sædvane – ikke opnåede at få en eneste sejr! Men trøstpræmien reddede hans humør!

I alt 10 spillere stillede op i de indledende puljer, to mere end i fjor, og turneringen bød både på spil af høj klasse og masser af spændende opgør, afviklet med højt humør – ligesom vejret.

Næste store petanque-arrangement bliver GUDHJEM-MESTERSKABET lørdag 13. august. Her vil Steen Jensen forsvare sin titel og pokal fra i fjor med næb og klør. Som han proklamerede: ”Pokalen gør sig jo så godt hjemme på kaminhylden”.