DIN BLOGGERS KOMMENTAR: OVER 50 MORDFORSØG PÅ FOLK PÅ VEJ TIL BORNHOLM

EN SVENSKER, der ikke alene er syg i hovedet, men også har set sig gal på danske bilister, har siden april forsøgt at myrde bilende danskere kurs Ystad – og efter sigende også den modsatte vej.

De benytter åbenbart den vej, han bor ved: E65 mellem Skurup og Ystad. Det er han tilsyneladende utilfreds med, og vil have stoppet denne trafik. Det sker ved af afsende sten i forskellige størrelser mod bilernes forruder. Forleden dag røg der en stor jernbolt ind gennem forruden på en kvindes bil.

Flere af sten-skuddene har været tæt på, at kunne have forårsaget drab på de mennesker, som har befundet sig i de angrebne biler.

GUDHJEMBO OGSÅ RAMT

BORNHOLMERFISK, som ejes af Ulf Schmidt med bopæl på Høgebakken i Gudhjem, har også været udsat for drabsforsøg. Det skete sidste weekend, hvor han sammen med sin søn var på vej hjem med fiskebilen. En meget stor sten ramte heldigvis ikke ruden, men blot i venstre side ved kølergitteret. Nok fordi Ulf kører i en varebil, hvor ruden er noget højere placeret end i en personbil.

DEN SVENSKE GEORG GEARLØS

Ingen har endnu talt om, hvordan man kan afskyde sten i forskellige størrelse med sådan en hastighed og præcisionsramme en bil, der kommer i mod med måske omkring 80 km i timen. Det kunne tyde på, at den gale morder – eller de gale mordere – har konstrueret en slags granat-kaster. Inden skuddet skal han også på lang afstand spotte bilens nationalitet.

Nok er denne svensker –  eller disse – syge i roen, men han/de er også lidt af en Georg Gearløs.

SVENSKA POLISJAN SOVAR TILL

Svensk politi har tilsyneladende i meget lang tid siddet på hænderne. De har regnet med, at disse mord-lignende episoder blot var forårsaget af almindelige stenslag fra vejen. Nu er de endelig vågnet op, og har haft en helikopter i luften over et gerningssted. En helikopter er da også det helt rigtige våben til at lokalisere sten-morderen. På flere hundrede meters afstand kan han høre, den er på vej … og et opbud af patruljevogne med uniformerede betjente finder jo ingen – tvært om!

Åh, svensk politi! De har ikke styr på ret meget: De har for længst overladt magten i de større byer til udenlandske, kriminelle bander, de kunne ikke løse problemer med danske bilister på vej til Bornholm under corona-krisen, og nu disse mange mordforsøg … heldigvis har Dansk Folkepartis Peter Skårup nu henvendt sig til Udenrigsministeret om at gribe ind og få svensk politi op i gear … skoleferien starter fredag aften og lige om lidt omkommer de første danskere på vej mod Bornholm.

LÆS DE TIDLIGERE BLOG-KOMMENTARER:

Kommentar 1:
POLITISK ANALYSE [1]: LYKKE-PARTIET ER DØD – LÆNGE LEVE LØKKE-PARTIET
5. februar 2021

Kommentar 2:
BLOGGENS POLITISKE ANALYSE [2]: STØJBERG ER DEN ENESTE, DER KAN REDDE DANSK FOLKEPARTI
27. februar 2021

Kommentar 3:
ER TO ÅRS FÆNGSEL FOR MEGET, NÅR MAN OPFORDRER TIL AT SMADRE KØBENHAVN OG DEREFTER DELTAGER I EN AF POLITIET OPLØST DEMONSTRATION, HVOR MINDST 16 POLITIBETJENTE BLIVER SKADET?
14. marts 2021

Kommentar 4:
GUUUD, HVOR ER DE RIGE I GUDHJEM
9.april 2021

Kommentar 5:
ASTRONOMISK TOP-PRIS FOR GUDHJEMS TOPPIJN – OG EN MULIG KØBER
14. april 2021

Kommentar 6:
TAL FOR FANDEN FØRST MED NABOEN
15. juni 2021