PÅ SØNDAG BLIVER GUDHJEM MUSEUM LEVENDE

Her danser Mathias Theisen på Tegners Museum. Foto©SøenMeisner.

DET ER IKKE SÅDAN, at figurerne på diverse malerier på Gudhjem Museum træder ud af rammen og begynder at danse. Det kunne ellers være sjovt, hvis fx Gudhjem-maleren Olga Lau pludselig blev levende og lavede piruetter og tåspidsdans i Udstillingshallen.

Nej, Det er MATHIAS THEISEN, som kommer på besøg fra København og opfører soloforestillingen EGO TRIP. Mathias er danser og koreograf, uddannet på ROYAL CONCERVATOIRE ANTWERP i Belgien. Dette er hans første professionelle værk, der havde premiere på EDISON SCENEN på Frederiksberg i september 2020, som en del af DANSEHALLERNEs nye frontløber-progrm NEW SH*T.

Den unge danser Mathias Thiesen besigtigede Gudhjem Museum i maj måned sammen med Gitte Glavind Pedersen fra Teaterforeningen Bornholm, som samarbejder omkring projektet. Foto©JørgenKoefoed.

”Jeg påstår ikke at gøre noget, som ikke er gjort før, men fordi udtrykket er skåret helt ind til benet, og fordi jeg tager udgangspunkt i min egen rejse, er mit håb at resultatet alligevel er unikt”, siger den unge danser om sin forestilling.

OM FORESTILLINGEN
EGO TRIP er en kærlighedserklæring til dans, som skal vise dansens potentiale til at stå for sig selv, til at skabe et rum af poesi uden at pålægge en mening eller et mål. Gudhjem Museum er det tredje og sidste museum, der lægger lokaler til EGO TRIP. De første var Tegners Museum i Nordsjælland og Skive Museum.

FAKTA
EGO TRIP med Mathias Theisen
Søndag 24. oktober 13:00 og 15:00
Varighed 25 minutter
Køb af billetter:
www.billetten.dk. Søg på EGO TRIP.
Billetpris: 190 kr. – mennesker under 25 år: 90 kr.
Der kan også købes billet ved indgangen, hvis der ikke er udsolgt: 1 time før hver forestilling.
Sted:
Gudhjem Museum
Stationsvej 1
3760 Gudhjem

EXTRA: Gudhjem Museums lokalhistoriske afdeling er åben for publikum en time før hver forestilling kl. 12:00 og igen kl. 14:00. Entreen er inkluderet i billetprisen.