PANDEKAGEMANDEN FIK EN BALLON

Det var ikke muligt, at få et opdateret foto af Pandekagemanden, derfor dette portræt anno 2011. Men sådan ser han jo også ud i dag. Foto©JørgenKoefoed.

PANDEKAGEMANDEN RINGEDE til Din Blogger i går morges. Han ville gerne undskylde for, at han havde været lidt kort for hovedet, da jeg i forgårs spurgte ham om, hvad der var sket, siden han var blevet afhentet af en ambulance i lørdags.

Nu ville han blot fortælle, at der havde været så mange, der havde kontaktet ham desangående, så han ikke længere havde lyst til at tale om episoden. Men kunne så fortælle, at han pludselig have følt sig meget dårlig, og derfor fik rekvireret en ambulance.

Han var blevet kørt til Bornholms Hospital, hvor de undersøgte ham og kunne konstatere, at den var gal med blodtilførelsen til hjertet. Derfor blev han dagen efter fløjet til Rigshospitalet i København. Her fik han en ballon-udvidelse, så blodtilførelsen atter blev normal.

PANDEKAGEMANDEN: Den ballonudvidelse gjorde, at jeg igen fik det fantastisk godt. Det var som at blive genfødt. Og jeg må sige: Hold da op for et velfærdssamfund vi har her i Danmark. Jeg blev fløjet til Rigshospitalet, og her var der ikke mindre end syv mennesker omkring mig hele tiden. De var meget søde og meget venlige – ligesom de var på Bornholms Hospital. Og nu har jeg det bare fantastisk godt. Jeg vil aldrig mere brokke mig over, at skatten er for høj her til lands. Det var en meget, meget positiv oplevelse.

Og, ja, Pandekagehuset er atter åbnet, og der er igen mulighed for Pandekager over Gudhjem.