PIRAT HUS ELLER EJ: EN JURIST OG SEKRETÆR PÅ VEJ

Jørgen Jespersen,  formand for Gudhjem By- og Museumsforening, har sendt denne mail 23. april blandt andet til Bloggen:

JEG HAR I DAG fået oplyst af kommunaldirektøren, at kommunen i morgen har ansøgere til samtale vedr. stillingerne til administration af bopælspligten.

Jeg ser ikke grundlag for at give sig i kast med nye tiltag [fra Byforeningens side].

Hvis nogen vil være så venlig at give mig Hr. Fussings mailadresse, skal jeg nok skrive og fortælle, at vi ikke i Byforeningen kører sager om tomme huse eller kontakter folk i København om det emne; det overlader vi til myndigheden, nemlig regionskommunen.

Vi derimod byder nye folk velkomne med den nye folder og gode oplysninger om bopælspligten, som I alle ved! Og så forsøger vi at få kommunen til at intensivere sin indsats.

PS: Ang. sagen om hr. Fussing. Han har via Facebook anklaget Byforeningen for at have ringet til en ejer af et Pirathus bosiddende i København. Det afviser Byforeningen som sagt. Derimod drejer det sig muligvis om Bloggens henvendelse til Ann Isabel Kryger om hendes helårshus Melsted Langgade 4, som boere i området har udpeget som et hus, der ikke er helårsbeboet.

Læs blog-indllægget:

PIRATHUS ELLER EJ [5] – HUSET I MELSTED SOM INGEN VIL KENDES VED + LISTEN OVER DEM DER SØGER BOPÆL I GUDHJEM-MELSTED 23. april 2019