STOR STÅHEJ DA PJOK RUNDEDE DE 10 SOMRE

Pjoks far havde fortalt, at lagkage var usundt for en hund, så der var lukket af for smagsprøve … Foto©JørgenKoefoed.

… men efter kraftigt pres fra Din Blogger, fik PJOK dog alligevel lov til at smage på sin egen fødselsdagskage. Det manglede da bare. Foto©JørgenKoefoed.

DER ER IKKE NOGET som lagkage og boblevand, der kan trække folk til. Således var det også til PJOKs 10 års dag, der blev fejret i onsdags på Provianten. Selv om Ertholm sejlede fra Nørresand på grund af den kraftige østenvind, var koret større end nogensinde. Og således også et talstærkt spisende publikum til Yrsas to storslåede fødselsdagslagkager. De var både runde og meget høje … og flødeskummet var der ikke sparet på.

Det var en ganske extraordinær hunde-fødselsdag. Den var så overdådig, at flere mennesker kunne blive helt misundelige.

Pjoks bedste ven Henrik kom forbi med extra knaldperler til føsselaren. Iøvrigt var der ikke mindre end fire presenter på gavebordet til den glade føsselar. Det er Ginny, der her også møver sig på for at få del i knaldperlerne. Foto©JørgenKoefoed.

Alle var mødt op for at lykønske PJOK med sit runde år – selv den scooterkørende Per Bentzen! Foto©JørgenKoefoed.

Gudhjems kage-specialist Yrsa Trangbæk overraskede med ikke mindre end TO lagkager. Det er Poul Erik Salomon til venstre, men han har gennem tiderne spist så meget kage, at der ikke var plads på fotoet af det hele af ham. Foto@JørgenKoefoed.

Ingen lagkage uden boblevand … så Proviantens Maria skar halsen over på et par flasker med en stor køkkenkniv. Foto©JørgenKoefoed.

Først sang Havnekoret fødselssang for PJOK og til slut gav Proviantens egen operasanger Ursula Bambuch en arie til ære for PJOK. Foto©JørgenKoefoed.