PØLSEBODSMANDEN DØMT UDE

Det fremgår af opslag på det tidligere SURF LODGE, at det er slut-prut-finale for Bjarke Clausen i Gudhjem. Foto©JørgenKoefoed.

Bjarke Clausen Schnedler foran ‘Den Sorte Café’ på havnen i Gudhjem, som kommunen udlejede til ham i starten af 2018. Foto©JørgenKoefoed.

Lejemålet af ‘Den Sorte Café’ udviklede sig til bygningen af en stor pølsebodslignende bygning ovenikøbet med en mindre selvstændig bar bagved. Lidt af et projekt, der skabte et ramaskrig i hele Gudhjem. Kommunen dømte bygningerne til bortvisning. Det skete 6. august 2018. Foto©JørgenKoefoed.

I starten af 2017 rykkede Bjarke Clausen ind i ‘Kramkjistan’s gamle lokaler i Brøddegade. Her oprettede han sin SURF LODGE med tilhørende airbnb-værelser. Nu er Bjarke smidt ud af lejemålet via en retssag. Foto©JørgenKoefoed.

MANDEN BAG den berygtede PØLSEBOD, som ulovligt blev opført på havnen i Gudhjem sommeren 2018, er vist endegyldigt blevet dømt ude af byen. Navnet er Bjarke Clausen Schnedler. Han gjorde sit indtog i Gudhjem i starten af 2017, hvor han rykkede ind i ’Kramkjistan’. Det var her, at Jens Munch Gudhjem og hans hustru Inna Munch Gudhjem i en lang række år havde drevet deres smykkebutik. Nu var tiden inde til at overlade huset til ’unge mennesker’ som kunne tilføre byen noget nyt.

Bjarke rykkede ind med sin SURF LODGE, som blandt andet tilbød sæl-safari ved Ertholmene. Desuden blev der indrettet en del værelser, som skulle lejes ud via airbnb.

Men nu er det slut.

Jens Munch og Bjarke Clausen blev uenige om forskelligt. Det endte for nylig i en retssag, som 100% faldt ud til Jens Munchs fordel. Thi kendes for ret: Bjarke skal ud af huset strax plus betale sagens omkostninger på 30.000 kroner.

Jens Munch vil fortsat leje bygningen ud, men først skal der være et ’flyttesyn’ med mere inden nøglerne kan overdrages til anden lejer.

Bloggen vil vende tilbage med flere oplysninger senere på måneden.

I forbindelse med SURF LODGE anskaffede Bjarke sig en række mindre og større gummibåde med påhængsmotorer. Nu er der kun én tilbage. Den er punkteret og ligger og flyder på havneområdet på Nørresand Havn. Foto©JørgenKoefoed.

Bjarke har forladt Gudhjem og har nu slået sig ned på den sydligste spids af Bornholm. Foto©JørgenKoefoed.