RAPPORT 6 FRA BLOGGENS REJSENDE STRINGER – SEX NÅR MAN ER HJEMLØS

Preben Nyborg Madsen: Sex står ikke øverst på prioritetslisten som 62-årig nomade. Dels er det vanskeligt, når man bor på hostels, dels er der så meget andet spændende i livet. Foto©PrebenNyborgMadsen.

DET ER JO OPLAGT, at mit 6. bidrag til Bloggen kommer til at handle om sex. For hvordan er det muligt at opretholde et sexliv, når man som nomade bor på hostels?

Svar: Det er det heller ikke.

Jeg har dog ikke levet i cølibat de seneste ni år, hvor den ene rejse har efterfulgt den anden. Men sex står ikke øverst på prioritetslisten længere. Nu er jeg også blevet 62 år – og har løbet meget horn af mig.

For eksempel har jeg været i Bangkok to gange, og derude er sex jo som at spise en kebab. Hurtigt og nemt. Og billigt.

Jeg har da også oplevet at overnatte på 4-sengs værelser på europæiske hostels, hvor der pludselig lyder små grynt midt om natten. Så kan det være svært ikke at følge med i stønneriet.

Det hører dog til sjældenhederne, at rejsende nyder sexlivet. Nok mest fordi det er for besværligt at praktisere på hostels.

Men så kan man jo bare for en enkelt nat leje et hotelværelse og få behovet stillet.

Sværere er livet jo ikke!

Da jeg blev kæreste med 32-årige Eliza i Tirana boede jeg i lejlighed. Så er der jo ingen problemer med at have et privatliv. Forholdet varede knap fem år. Foto©PrebenNyborgMadsen.

Vi endte i køjen sammen på et hostel i Tirana. Gademusikanten Aida og jeg swingede godt sammen fra første sekund. Åh, hvilke minder. Foto©PrebenNyborgMadsen.

Kvinder er der jo nok af, hvis man er mandlig nomade. Og Andersine And gør sig jo også til. Foto©PrebenNyborgMadsen.

Rapport 1
SLUT-PRUT MED JAMMER VED JAMMERBUGTEN
5. oktober 2020

Rapport 2
JEG FANDT INGEN HJEMLØSE I BULGARIEN
26. oktober 2020

Rapport 3:
PLUDSELIG KOM TERROREN TIL ØSTRIG
5. december 2020

Rapport 4
BLIVER DET EN GLÆDELIG JUL?
15. december 2020

Rapport 5
UTROLIG UDVIKLING
1. januar 2021