ROSSEN VÆLTEDE BRØDDEGADE

Stig Rossens publikum lukkede Brøddegade for kørende trafik. Foto©JørgenKoefoed.

Den traditionelle bus 8 gennem Gudhjem kurs Hammershus passerede planmæssigt midt under koncerten. Det kom buspassagererne til gode. Foto©JørgenKoefoed.

Pludselig blev bus 8 platform for Stig Rossens optræden. Foto©JørgenKoefoed.

DER VAR fuldt hus hos Pandekagemanden i går aftes. Eller rettere der var fuldt hus i Brøddegade. Alle dem der ikke kunne få en siddeplads hos Gustav fyldte en del af Brøddegade til bristepunktet, da Danmarks største sangermuskel – Stig Rossen – oplod sin stemme, så ikke en trusse var tør.

Og som det nogen gange sker, standsede BAT-BUS nr. 8 ud for scenen, slog dørene op og ind sprang Stig Rossen og sang videre for de måbende bus-passagerer. Som Stig Rossen sagde bagefter: ”Det er jo alt for billigt at køre i bus på Bornholm, når man tænker på at det er med underholdning”.

Koncerten varede en time, og efter at Stig havde hyldet Pandekagemanden og hans dejlige piger, fyrede han den traditionelle fællessang af. Bamses ’I en lille båd der gynger’ gjaldede mellem klippevæggene i Brøddegade og måtte kunne høres helt til Christiansø.

Hvad enten man nu er fan af Stig Rossen eller ej, så er det uomtvisteligt et af de mest muntre arrangementer øen byder på i år, sidste år og næste år.

Hold da op, hvor var det hyggeligt! Og hyggen fortsætter i dag lørdag [21/7], hvor der igen er to koncerterne kl. 16:00 og 20:00.

Pandekagemanden nød koncerten fra den lille bar i haven – omgivet af en massiv mur af hans skjønne serveringstøser. De elsker ham – og han dem. Foto©JørgenKoefoed.