SÅ ÅBNER SVEDEKASSEN IGEN

GUDHJEM SAUNA har lige udgang til molen med badebænk og badetrappe. Foto©JørgenKoefoed.

DEN LILLE SAUNA på Nørresand Havn genåbner med stort halløj. Det sker i morgen – søndag 14. februar. Saunaen som i sin tid blev bygget af legendariske café-ejer Lucas har været lukket under hele corona-perioden – det vil sige i omikron to år. Men nu kan Gudhjem-boere og andre bornholmere smide både mundbind og tøjet og hoppe ind i svedekassen, som netop er blevet forsynet med et nyt vindue med dobbeltruder. Det giver mere varme til de 2-4 personer, der er plads til.

Saunaen har samtidig fået nye ejere. Før var det Flådestation Atlanten, der påtog sig ansvaret for saunaen. Det ville foreningen ikke længere. Derfor er foreningen GUDHJEM SAUNA blevet stiftet af fem driftige svedere: Sigga Eythórsdóttir [formand], Line Ekvall [kasserer], Jeanette Uldall, Erling Krog Hansen og Kim Fønss-Lundberg.

SÅDAN ER SAUNA-REGLERNE LIGE NU

  • For at kunne benytte saunaen skal du være medlem af foreningen GUDHJEM SAUNA.
  • Indmelding: Du sender en mail til vores kasserer – kasserer.gudhjemsauna@gmail.com – og indbetaler kontingentet på 200 kr. til foreningens konto i Arbejdernes Landsbank. Kontingentet dækker bl.a. strøm og vedligehold af saunaen. Du modtager en mail fra kassereren med konto-numeret, så snart banken har aktiveret vores konto.
  • Når vi har registreret din indbetaling, modtager du en mail med foreningens vedtægter, ordensregler samt kode til saunaen.
  • Det er en forudsætning for medlemskab, at du har postnummer på Bornholm, er fastboende, erhvervsdrivende eller er sommerhusejer.
  • I udgangspunktet skal man ikke reservere tid for at kunne benytte saunaen.

DEN FØRSTE GENERALFORSAMLING
Der vil blive afholdt generalforsamling i slutningen af marts. Der vil alle deltagende medlemmer kunne få indflydelse på, hvordan saunaen skal drives fremadrettet.

VÆR MED TIL ÅBNINGSFESTEN I MORGEN
Bestyrelsen åbner saunaen med pomp og pragt søndag 13. februar 14:00. Kom og hils på nye som gamle saunavenner og nyd et glas bobler eller en sodavand i hyggeligt selskab.

Bestyrelsen byder alle er velkomne, og de glæder sig ovenikøbet til at se jer!