SÅ BLEV JANTZENS HOTEL RYDDET

Gården til Jantzens Hotel lignede lige pludselig noget fra Ukraine. Det hele hulter til bulter – uden at noget af det var til salg! Fotos©JørgenKoefoed.

MIDT I APRIL kunne Bloggen bringe den afbrydende nyhed, at Jantzens Hotel midt i Gudhjem var blevet solgt … ikke til en enkelt mand, men til en lille håndfuld ildsjæle, der efter eget udsagn vil videreføre byens forhen så fine hotel, og renovere det med nænsom hånd.

Det er forretningsmanden Lars Funding, der står i spidsen for køberne. Én af disse er ’forretnings-imperiet’ Hansen+Uldall, som for et par år siden lejede sig ind i den tidligere hotelejer Andi Schmidts bondegård over for hotellet.

Hansen er arkitekt og bosiddende på Viadukt Allé i Hellerup. Hans bedre halvdel – vintersvømmeren Jeanette Uldall – er netop flyttet ind i et lejet helårshus på Kirkevej i Gudhjem. Det fortalte hun på Facebokk for nogle måneder siden og tilføjede, at indretningen af huset ville blive ’piv-lækkert’. Uldall har tidligere boet i Gudhjem, hvor hun som kunstner også har haft atelje.

Købergruppen mødtes for nogle dage siden på hotellet for at få det værste muget ud og sendt på lossepladsen. Ifølge vandrørene forlyder det, at den tidligere hotelejer kom fordi, og var ked af det eller rasende over at se en del af det gode indbo, blot var smidt ud i gården.

SÅ BLEV JANTZENS HOTEL I GUDHJEM OGSÅ SOLGT
11. april 2022