SÅ BLIVER DANNEBROG ATTER HVERDAG PÅ BOKUL

Det Bokulske Flaghold 2021: Christina Schwartz, Formanden Erik Høst, Birgitte Eybye Nielsen, Mogens Cordsen, Lena Birkholm, Hans-Martin Bloch, Ilse Søndervang og fotografen. Foto©JørgenKoefoed.

NÅR DU I DAG LÆSER dette blog-indlæg vil Danneborg formentlig blafre stolt fra toppen af Bokul. Og det vil ske dagligt – undtagen i orkan og styrtregn – helt frem til fredag 22. oktober.

Det er på 17. år, at et frivilligt flaghold tog over efter Købmand Hansen. Han havde i flere år sørget for flagningen helt alene. Det stoppede han med i forbindelse med salget af Spar-butikken i februar 2005.

Flagholdet fra sidste år er næsten intakt med kun én udskiftning. Jens Hammer er blevet erstattet af Lena Birkholm, der bor på Bokulvej med kort afstand til flagstangen.

Med endnu en kvinde på holdet kunne flagisternes formand Erik Høst konstatere, at holdet nu har den eftertragtede fordeling af kønnene: 4 kvinder og 4 mænd.

Så kan det ikke blive flottere!

PS: Det skal da nævnes, at Købmand Hansen rundede de 90 i oktober sidste år. Han er stadig i vigør og kan af og til ses i Gudhjem, hvor han fjerner blade og grene omkring Scala Gudhjem og sønnen Henriks bolig, der er nabo til biffen.