SÅ ER DER GUDHJEM-KUNST PÅ LUXUS-HOTELLET

Det er Malene Kyed til højre – og blæksprutten til venstre. Foto©MaleneKyed.

Syv lys på et bord, én tjener – og én havtaske. Foto©MaleneKyed.

Lys i lampen, Lillemor og en ’strippet’ ål. Foto©MaleneKyed.

1 ål over 99 flasker vin – så får man lyster! Foto©MaleneKyed.

DET VAR en ’afbrydende nyhed’ her på Bloggen, da det kunne afsløres, at Gudhjem-boen Malene Kyed havde fået tilbud om at udstille sine indgraverede fiskeskeletter i restauranten på Danmarks absolutte førende hotel – d’Angleterre på Kongens Nytov i København K.

Ophængningen af den lille snes blankpudsede stålplader tog noget længere tid end først beregnet. Restauranten var faktisk kun til rådighed for ophængningsteamet mellem morgenmaden og frokosten. Altså kun en times tid.

Men netop nu er de alle på plads – og du har således mulighed for – når du er i København – at opleve Malenes fantastiske udgaver af afpillede fisk – fisk der alle har tilknytning til havet omkring Bornholm. Efterfølgende kan du indtage en let frokost eller bare nøjes med en kop varm chokolade med flødeskum i baren.

Udstillingen varer frem til omkring 1. maj.

AFBRYDENDE NYHED: GUDHJEM-KUNSTNER INDTAGER HOTEL D’ANGLETERRE
13. januar 2024

Imponerende ser det ud – Hotel d’Angleterre på Kongens Nytorv. Her kan du overnatte, hvis du har vundet i Lotto – eller har arvet din gamle mor eller oppebærer en direktørstilling på Novo Nordisk. Foto©MalenKyed.