SCALA GUDHJEM FORNYET INDEFRA

Jakob Cedergren spiller politibetjenten, der besvarer et 112-opkald fra en kidnappet kvinde. Det er starten på DEN SKYLDIGEs 85 sindsoprivende, nervepirrende minutter på alarmcentralen. Men hvis det tager lidt længere tid end normalt at købe billetter til filmen, er den skyldige altså  biografens nye billetsystem. Foto©NordiskFilm.

DET ER IKKE LIGE til at se det, hvis man ikke lige ved det. Men. Biografen i Gudhjem har fornyet deres billetsystem. De forældede computere er sendt på pension, og nye touch-skærme har erstattet tastaturet og musen. Så ikke flere muse-skader til de frivillige. Men. Hvis du oplever, at en af billettørerne er lidt længere om at ekspedere dig, så bær over. Det tager altid lidt tid, inden sådan et nyt system kommer ind under huden.

Hele herligheden har kostet omkring 70.000 kroner. En meget stor mundfuld for den lille biograf. Men. Heldigvis har der været flinke sponsorer indblandet. Sparekassen Bornholms Fond, Bornholms Brand og Regionskommunens Bypulje, der administreres af Gudhjem By-og Mindeforening, har spyttet meget kraftigt i kassen. Så meget, at biografen blot selv skal betale for installationen, som i øvrigt er foretaget af firmaet e-billet.