SCALA GUDHJEM I AFTEN 19:15: SE FILMEN ‘VOR MAND I AMERIKA’ OG MØD INSTRUKTØREN BAGEFTER

Henrik Kauffmann spilles fremragende Ulrich Thomsen, som fik sit store gennembrud i Vinterbergs ’Festen’. Virkelighedens Kauffman bliver slået ihjel på sit dødsleje af sin hustru Charlotte på Skodsborg Badesanatorium grundlovsdag 1963. Foto: SF Studios.

VORES MAND I AMERIKA er en dramatisk og fascinerende fortælling om den danske ambassadør, Henrik Kauffmann, der satsede alt for at sikre Danmarks fremtid ved besættelsen under 2. verdenskrig. Han var datidens rebel, der gik imod ordrer fra den danske regering og satte alt på et bræt for at skabe en ny dagsorden i Danmark. Henrik Kauffmanns mod viste en handlekraftig mentalitet, som også afspejler sig i vor tids rebeller, der tør at bryde normerne og tage et skridt ud i det ukendte. Derfor tager filmen på turné rundt i Danmark for at tage en snak med nutidens rebeller, der har turdet stole på det personlige initiativ, sin handlekraft og er gået nye veje.

Instruktøren bag VOR MAND I AMERIKA Christina Rosendahl tager en snak med ….

… Martin Thaulow, som på linje med filmens ambassadør også har trådt ud på dybt vand.

Ved arrangementet vises filmen, hvorefter Christina Rosendahl tager en snak med den lokale rebel Martin Thaulow om, hvordan han har turdet at træde ud på dybt vand, hvad det har krævet af ham, og hvad de omgivelser og det samfund, som han er vokset op i, har givet ham til netop at bryde med normerne.

Det bliver en spændende aften med dramatik og mod, og hvor publikum inspireres til at tage sagen i egen hånd – helt i Henrik Kauffmanns ånd.

Dette foregår i aften – fredag 4. september – med filmstart kl. 19·15 og efter filmen træder Christina og Martin op på scenen hvor de har en samtale på ca. 30 minutter.

Book billetter på www.scalagudhjem.dk