SKUD I SOMMERLANDET [4:5]

VÆRS’GO’ OG SKRID: Var det er lokal hund, der ikke kan lide turister eller var det en turist-hund, som blev sur over at Turist-informationen i Gudhjem var lukket? Svaret blæser i vinden. Men altid hyggeligt med et visitkort de mest belejlige steder. Foto©JørgenKoefoed.

NEJ, DET ER IKKE: Denne lidt specielle bil var parkeret på den store P-plads ved havnen i Gudhjem sidste måned og igen i september. Ren umiddelbar ligner den til forveksling en camper, men det er det ikke – især ikke, hvis camping-politiet kommer fordi ved nattetide for at tjekke om den indeholder sovende gæster. Fotos©JørgenKoefoed.

ÉN SAND HUND: Det er lige som med muslimerne. Der findes kun én sand gud … og det er Muhammed [fred være med ham]. Sådan er det også med denne hundeejer. Der findes kun én sand hunderace [fred være med den]. Foto©JørgenKoefoed.

DE NYE KAJAKKER: Hvis man skraber al det overflødige bort fra en kajak, får man et padle-board. Sofapladsen er væk, og der er kun en ståplads tilbage. Men smukke ser de ud … øh, jeg mener, smukt ser det ud! Foto©JørgenKoefoed.

MINUS KÄNDISSER: Din Blogger fik ikke øje på mange kändisser denne sommer. Enten fordi de forsvandt i mængden af almindelige menneske fra Jylland og øerne. Men der var i hvert faldt én. Den kendte Gudhjem-sanger fra bandet TV2 – Steffen Brandt – blev dog spottet, da han 23. august sammen med sit band og sin private kok Niels Kokkenborg Sørensen [ja, ham der har åbnet restaurant Kokkenberg i Sandvig] entrede ELEPHANTEN kurs Ertholmene, hvor der skulle spilles musik og synges sange. Fotos©JørgenKoefoed.

SKUD I SOMMERLANDET [1:5] 21. juli 2020

SKUD I SOMMERLANDET [2:5] 15. august 2020

SKUD I SOMMERLANDET [3:5] 14. september 2020