SOM DET KAN SIGES [111]: OM BONUSSER, ISLAM … OG OM DE GRÅ HJELME

MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Nyhedsredaktør på Kristeligt Dagblad, Morten Rasmussen, i en leder under rubrikken ’Bonus-cirkus kørt af sporet’: Nets har tidligere mødt kritik for sine bonusordninger men det afholder ikke virksomheden, der er ejet af den amerikanske kapitalfond Helleman & Friedman, fra at indføre endnu et bonusprogram, som i løbet af de kommende fire år i følge dagbladet Børsen kan indbringe Nets’ administrerende direktør, Bo Nilsson, en bonus på ikke mindre end 1,9 milliarder kroner, mens andre medlemmer af ledelsen må ’nøjes’ med bonusser på blandt andet 770 millioner kroner og 280 millioner kroner. Samlet er 60 ledende medarbejdere omfattet af ordningen, der samlet kan give en bonus på syv milliarder kroner.

Den franske forfatter og kommentator Éric Zemmour i Weekendavisen: Folk i Vesten forstår ganske enkelt ikke islam. De tror fejlagtigt, at islam er en slags kristendom for araberne; vi har alle vores gud og så videre. Men det er en kæmpe fejl. Og naivt. Islam er ikke kristendom. Den er et helt system, som vinder indpas i de kvarterer, hvor muslimerne udgør flertallet.

Journalisten Maise Njor i Berlingske: Hvem vil styrte fra det ene arrangement efter det andet på Folkemødet? De Grå Hjelme! Damer over 65 år med praktisk korthårsfrisure, Teva-sandaler og en taske med skrårem, som styrter fra det ene arrangement til det andet. Hvem er det egentlig, der holder kulturen i det her land kørende? De Grå Hjelme!