SOM DET KAN SIGES [136] – OM AKADEMIKERE, OM LANDMÆND … OG OM DE ASOCIALE

MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Den danske rocksanger og sangskriver C. V. Jørgensen rundede de 70 år i starten af maj. Han havde mange gode texter – fx her i DEN STORE ENTERTAINER: For du har studeret i New York, London og Paris / ka’ argumentere på en hidtil ukendt akademisk vis / men du er mere død end en fossil / og det er hemmeligheden bag mit smil.

Den danske rocksanger og sangskriver C. V. Jørgensen rundede de 70 år i starten af maj. Han havde mange gode texter – fx her i DET SI’R SIG SELV: Der er næppe noget der swinger / som Bjerringbro by night / hele hovedgaden emmer / af landmænd fit for fight.

Den danske rocksanger og sangskriver C. V. Jørgensen rundede de 70 år i starten af maj. Han havde mange gode texter – fx her i COSTA DEL SOL: For øjeblikket har vi det herligt / her på Costa del Sol / i vort ny-nazistiske & asociale sammenhold / men den dag røderusserne kommer / & det gør de jo nok igen / har jeg solgt min hacienda & købt en ny i Californien.