SOM DET KAN SIGES [143] – OM PRIDEN, OM MIGRARTIONEN … OG OM INDVANDRINGEN


MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Kronprinsesse Mary i tv-transmitteret tale i anledning af Copenhagen Pride i august: Jeg mærker det på rejser, hvor jeg over alt i verden bliver mødt med beundring over, at vi i Danmark tør gå forrest i at sikre rettigheder for alle – uanset køn, kønsidentitet og seksualitet.

Den tidligere Afrika-rådgiver for den britiske premiereminister Tony Blair, Oxford-professoren Paul Collier til Kristeligt Dagblads Anders Redder: Europa missede hele pointen under flygtningekrisen. Vi belønnede de kriminelle bander, der håndterede den uregelmæssige og farlige migration, og det var mest af alt unge mænd med penge og en form for uddannelse, der tog risikoen og satte kurs mod Europa. Jeg kunne ikke have forestillet mig en værre håndtering. Det var en latterlig skævvridning af prioriteter: Vi brugte vores ressourcer på at hjælpe et privilegeret mindretal.

Den tidligere Afrika-rådgiver for den britiske premiereminister Tony Blair, Oxford-professoren Paul Collier til Kristeligt Dagblads Anders Redder: Kontrolleret indvandring er livsnødvendig, hvis samfundsmodellen i de rige europæiske lande med høj omfordeling skal bestå.