SOM DET KAN SIGES [144] – OM FEDME, OM HÅRTAB … OG OM AT HJÆLPE


MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Anne i annonce for produktet Fat Burner: Det hele startede, da jeg skulle til en sommerfest på min arbejdsplads. Uanset hvilken kjole jeg fandt frem fra skabet, lignede jeg en ’stoppet pølse’ …  jeg havde bevidst i mange år undgået vægten på badeværelset.

Karin i annonce for produktet Hair Volume: Jeg var desperat! Jeg har været ked af mit hår i 10 år. Da jeg har hvide fliser i huset, troede man næsten, at jeg havde hund, så meget fældede jeg! … Jeg var desperat: 60+-piger vil også gerne se godt ud.

Den tidligere Afrika-rådgiver for den britiske premierminister Tony Blair, Oxford-professoren Paul Collier til Kristeligt Dagblads Anders Redder: Hver gang 135 euro bruges på at hjælpe en flygtning i Europa, bruges der én euro i nærområdet. På den måde var 2015 et udtryk for demonstrativ godhed på bekostning af løsninger, der ville have hjulpet millioner af mennesker i nærområderne, som havde og har et meget stort behov for hjælp.