SOM DET KAN SIGES [158] OM ISLAMO-FACISME, OM KLASKEHØJDE … OG OM 2021


MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Journalisten Carsten Mulnæs reflekterer i Kristeligt Dagblad under rubrikken: ’Hitler-kritisk teologi er aktuel i mødet med islamisk fascisme’: Det er derfor ikke grebet ud af luften, når borgmesteren i Nice taler om ’islamo-fascisme’ efter vi har været vidne til, at en kvinde i en kristen katedral blev halshugget og to andre stukket ned af en terrorist, der råbte ”Allah er stor”. Såvel religiøst som politisk er dette udtryk for en uhyggelig underkastelse under en totalitær idé. Det sammensatte ord islamo-facisme er rammende.

Kirsten Lehfeldt til sine to veninder Kirsten Olesen og Stina Ekblad, mens de sidder og nyder et glas vin på torvet i den italienske by, hvor de er taget på madkursus i den danske film MADKLUBBEN, da filmens smukke italienske kok nærmer sig: Så piger, nu gælder det om at få røven op i klaskehøjde!

Journalisten Christoffer Emil Bruun i klummen ’liv og meninger’ i Kristeligt Dagblad: Moder Jord har givet os husarrest, og det var åbenbart, hvad der skulle til. Mit ønske for verden er dette: Tiden før corona må for Guds skyld ikke vende tilbage.