SOM DET KAN SIGES [211] OM PUTIN, OM GOOGLE … OG OM GUDS VILJE

MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

En af Tysklands væsentligste filosoffer – Peter Sloterdijk – i interview med Kristeligt Dagblads Bjørg Tulinius: Der har sjældent eksisteret en præsident som Putin hos hvem løgnen udgør så stor en andel af hans sproglige ytringer. Han opdigter en historie, som semi-uddannede mennesker, der kommer til magten, plejer at gøre. Hans refleksioner er på niveau med Hitlers rabulistiske [tomt og støjende snakkehovede.red.] bordsnak – de kan absolut sammenlignes strukturelt.

Skilt i filosoffen Peter Sloterdijks dagligstue her oversat til dansk: Jeg har ikke brug for Google – jeg har en kone.

Den tyske filosof Peter Sloterdijk i interview med Kristeligt Dagblads Bjørg Tulinius om klimadebatten: … og i første omgang kan man måske stadig kalde det ’an act of God’, når en gletsjer river sig løs i Norditalien, som det skete for nogen tid siden, da Marmilada-gletsjeren kollapsede og 11 mennesker døde. Men i den anden fase af refleksionen, så lyder det nærmere: ’gletsjeren rev sig løs, fordi vi har ophedet Jorden. Og den måde at tænke på bliver mere og mere udbredt