SOM DET KAN SIGES [214] OM KRIGE, OM HUMOR … OG OM AT LEVE LIVET

MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Cand.scient.pol. Kjeld Erbs i sin kronik ’Krig er altid farligt for russisk regimer’ i Kristeligt Dagblad: De fleste krige trækker ud i årevis og varer som regel længere, end generalstaben planlagde. Et af de seneste eksempler er krigen i Afghanistan … Sovjetunionen endte med at gå til grunde efter krigen. Det er især skrøbelige og upopulære regimer, der risikerer at gå i opløsning eller blive præget af opstande og uro, for krige sætter politiske systemer under pres … tabte krige er systemfarlige.

Humorforskeren Marc Hye-Knudsen i Kristeligt Dagblad: Mænd og kvinder mener ofte noget forskelligt, når de siger, at de vil have en partner med god humor. Kvinder vil have en mand, der kan få dem til at grine, mens mænd vil have en kvinde, der griner af deres vittigheder.

Eric Vesterlund, Haderslev, i læserbrev i Kristeligt Dagblad: Livet er for kort til at tage sig af, hvad andre siger og tænker om dig – så lev livet, og giv dem noget at snakke om.