SOM DET KAN SIGES [232] OM UNIVERSITETETS CURLINGBØRN, OM AT SMØGE ÆRMERNE OP – OG OM AT KNOKLE

MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Debattøren og forfatteren Ali Aminali i ’reflektion’ i Kristeligt Dagblad om universiteterne’: Sagen er bare, at universiteterne ikke længere er, som engang var. Institutionen er gået fra at være et sted, hvor man udfordres, møder krav, tænker kritisk og må knokle for at komme i mål, til at være en fritidsklub for middelklassens curlingbørn. Og ikke nok med det, så har man slækket på undervisningen i sådan grad, at selv de studerende indrømmer, at den er gal, og at det er for nemt.

Debattøren og forfatteren Ali Aminali i ’reflektion’ i Kristeligt Dagblad om universiteterne’: Tiden er inde til at vi smøger ærmene op … derfor må konklusionen være, at universitetet ikke skal være et sted, hvor man socialiserer, skaber netværk og læser humaniora eller statskundskab i fem år for så at ende med at blive glorificerede kontorassistenter eller lærere.

Debattøren og forfatteren Ali Aminali i ’reflektion’ i Kristeligt Dagblad om universiteterne’: Kort sagt: Fritimen er slut. Nu skal der knokles. Hvis vi virkelig gerne vil redde kloden, sundhedssystemet og velfærdsstaten, så skal uddannelsessystemet rettes nu.