SOM DET KAN SIGES [240] OM VANVITTIGE MAGTMÆND, OM KIM LARSEN – OG OM AT HAVE DET GODT

MAN HØRER SÅ MEGET. Nogen gange så meget at ørerne er ved at falde af. Og det er trods alt det sjoveste – eller det mest interessante:

Cirkusdirektør Søren Østergaard på Kristeligt Dagblads Nikolaj Kraks spørgsmål ”Hvad er det værste ved denne tid?”: Det er alle de vanvittige, magtfulde mænd, der er dukket op med blandt andre Trump, Putin og Xi. Vi ser dem også i for eksempel Tyrkiet og Ungarn. Det er, som om disse mænd er kommet frem på én gang og nu er ved at ødelægge det for os alle sammen. Det er meget mystisk, at de pludselig er kommet til at fylde det hele. Jeg synes, det er forfærdeligt, at det kan ske. USA er jo nærmest ved at gå i opløsning, hvis der ikke snart bliver gjort noget. I det mindste kan vi glæde os over, at vi er her i Danmark.

Sognepræsten, forfatteren og kommentatoren Sørine Gotfredsen til Kristeligt Dagblads Else Marie Nygaard i forbindelse med udgivelsen af LIVSKRAFT – EN PERSONLIG FORTÆLLING OM GRUNDTVIG OG KIM LARSEN: Når man som jeg tror på, at Gud virker i verden, er skridtet ikke så langt hen til tanken om, at en mand som Kim Larsen var udvalgt til at bære Ånd ind i denne verden og formidle den videre til andre.

Som Ruth Bregneballe Johansen [1933-2023] ofte sagde på sine gamle dage citeret i nekrologen i Kristeligt Dagblad: Det er så dejligt, hvis man både kan spise morgenmad og lave morgengymnastik. Så har man det godt.